1
Kook de ongeschilde aardappelen en de prinsessenboontjes apart gaar op de manier van je keuze.
2
Verwijder ondertussen het vel en de beentjes van de kip en snijd het kippenvlees in reepjes.
3
Fruit de fijngesnipperde ui 5 min in de olie in een grote, diepe pan of wok. Voeg de kip toe, de in plakjes gesneden aardappelen en de boontjes. Laat alles nog 2 min op vrij hoog vuur bakken. Kruid met peper en zout.
4
Verdeel de salade over de borden, giet de azijn in de pan en laat even op hoog vuur inkoken. Giet op de salade, bestrooi met peterselie en serveer meteen met de partjes tomaat en de blaadjes kropsla.
1
Kook de ongeschilde aardappelen en de prinsessenboontjes apart gaar op de manier van je keuze.
2
Verwijder ondertussen het vel en de beentjes van de kip en snijd het kippenvlees in reepjes.
3
Fruit de fijngesnipperde ui 5 min in de olie in een grote, diepe pan of wok. Voeg de kip toe, de in plakjes gesneden aardappelen en de boontjes. Laat alles nog 2 min op vrij hoog vuur bakken. Kruid met peper en zout.
4
Verdeel de salade over de borden, giet de azijn in de pan en laat even op hoog vuur inkoken. Giet op de salade, bestrooi met peterselie en serveer meteen met de partjes tomaat en de blaadjes kropsla.