1
Rooster de hazelnoten goudgeel in een beetje olie.
2
Maak een vinaigrette van de resterende olijfolie, balsamico en kruid naar smaak met peper en zout.
3
Vermeng de lente-uitjes en de vinaigrette met de sla.
4
Snijd de geitenkaas in plakken en verwarm ze even onder de grill.
5
Dresseer de borden met de sla, de warme geitenkaas en de gebroken hazelnoten.
6
Serveer met een sneetje rogge- of notenbrood.
1
Rooster de hazelnoten goudgeel in een beetje olie.
2
Maak een vinaigrette van de resterende olijfolie, balsamico en kruid naar smaak met peper en zout.
3
Vermeng de lente-uitjes en de vinaigrette met de sla.
4
Snijd de geitenkaas in plakken en verwarm ze even onder de grill.
5
Dresseer de borden met de sla, de warme geitenkaas en de gebroken hazelnoten.
6
Serveer met een sneetje rogge- of notenbrood.