1
Kook de krieltjes in gezouten water gedurende ongeveer 10 minuten.
2
Kuis de boontjes en kook ze in gezouten, kokend water gedurende 3 minuten en spoel ze dan in ijswater. Zo behouden ze hun frisse groene kleur.
3
Kook de kwarteleitjes in kokend water gedurende 4 minuten, spoel ze koud en pel ze. Snijd ze in 2.
4
Snijd de gekookte krieltjes in 2 en bak ze in de helft van de olijfolie.
5
Laat de tonijn en de ansjovisfilets uitlekken. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze. Pel en snijd de rode ui in fijne ringen.
6
Schik alle ingrediënten samen op een mooie schaal. Begin met de salade en de boontjes, dan de tonijn, de krieltjes en de kerstomaatjes en dan de kappertjes, olijven, kwarteleitjes en ansjovisfilets. Werk af met de platte peterselie, rode ui en de rest van de olijfolie. Kruid af met peper en fleur de sel.
1
Kook de krieltjes in gezouten water gedurende ongeveer 10 minuten.
2
Kuis de boontjes en kook ze in gezouten, kokend water gedurende 3 minuten en spoel ze dan in ijswater. Zo behouden ze hun frisse groene kleur.
3
Kook de kwarteleitjes in kokend water gedurende 4 minuten, spoel ze koud en pel ze. Snijd ze in 2.
4
Snijd de gekookte krieltjes in 2 en bak ze in de helft van de olijfolie.
5
Laat de tonijn en de ansjovisfilets uitlekken. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze. Pel en snijd de rode ui in fijne ringen.
6
Schik alle ingrediënten samen op een mooie schaal. Begin met de salade en de boontjes, dan de tonijn, de krieltjes en de kerstomaatjes en dan de kappertjes, olijven, kwarteleitjes en ansjovisfilets. Werk af met de platte peterselie, rode ui en de rest van de olijfolie. Kruid af met peper en fleur de sel.