Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSavourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven
Delhaize logo
  • Savourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven

Savourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven

Savourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 savourette varkensgebraad
  • 1 rode ui
  • 500 g krieltjes
  • 1 schaaltje mini-witloof
  • 4 wortelen
  • 1 zoete aardappel
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g geklaarde boter
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • peper
  • fleur de sel
  • 2 savourette varkensgebraad
  • 1 rode ui
  • 500 g krieltjes
  • 1 schaaltje mini-witloof
  • 4 wortelen
  • 1 zoete aardappel
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g geklaarde boter
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • peper
  • fleur de sel

Begin met koken

: 45 min.
1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Smelt een derde van de geklaarde boter in een pan en bak het gebraad aan alle zijden goudbruin.
3
Schil de zoete aardappel en de wortels en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de witloofstronkjes overlangs in 2, de rode ui in 6 en de kookbol in 2. Schik alle groenten in een ovenschaal en kruid met peper en zout, tijm en rozemarijn.
4
Schik hierop het varkensgebraad en verdeel er de rest van de boter over.
5
Laat alles samen ongeveer 30 minuten garen en overgiet het vlees 3 tot 4 keer met het braadvocht.
6
Haal de schaal uit de oven en laat het vlees onder aluminiumfolie 5 minuten rusten. Indien nodig gaar je de groenten nog even verder in de oven.
7
Snijd het vlees in plakken en serveer er de groenten bij. Lepel er wat van de braadjus over.
1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Smelt een derde van de geklaarde boter in een pan en bak het gebraad aan alle zijden goudbruin.
3
Schil de zoete aardappel en de wortels en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de witloofstronkjes overlangs in 2, de rode ui in 6 en de kookbol in 2. Schik alle groenten in een ovenschaal en kruid met peper en zout, tijm en rozemarijn.
4
Schik hierop het varkensgebraad en verdeel er de rest van de boter over.
5
Laat alles samen ongeveer 30 minuten garen en overgiet het vlees 3 tot 4 keer met het braadvocht.
6
Haal de schaal uit de oven en laat het vlees onder aluminiumfolie 5 minuten rusten. Indien nodig gaar je de groenten nog even verder in de oven.
7
Snijd het vlees in plakken en serveer er de groenten bij. Lepel er wat van de braadjus over.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Fleur de sel

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ardens gebraad | Gekruid | Varken
Delhaize Ardens gebraad | Gekruid | Varken
+/- 850 gr
+/-€
11
89
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Mini | kriel 500g
Delhaize Mini | kriel 500g
500 gr
1
89
Witloof | Gastronomisch
Delhaize Witloof | Gastronomisch
175 gr
2
69
Wortelen | Extra fijn
Hak Wortelen | Extra fijn
3 × 215 gr
2de tegen -50%
1
85
Zoete aardappel | Kubus
Delhaize Zoete aardappel | Kubus
300 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
19
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Kruiden | Rozemarijn
Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
21 gr
-10% voor 3
2
95
Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
-10% voor 3
2
75

Reeds in je keuken

Verse look
Delhaize Verse look
140 gr
2
29
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
+/-€33,29