1
Maak de wortelsaus: schil de wortelen en snijd ze in dikke schijfjes. Hak de rode ui, de ontpitte rode peper, de knoflook en de gember fijn. Doe al deze ingrediënten in een steel-pan. Overgiet ze volledig met koud water, voeg de tijm toe en breng aan de kook. Laat 20 min. sudderen. Giet af en mix tot een homogene saus met de olijfolie en de sojasaus.
2
Snijd de tomaat en de rode ui in plakjes.
3
Smeer de hamburgers lichtjes in met olie. Gril ze ± 2 min. per, zodat ze nog saignant zijn, en houd ze warm.
4
Snijd de broodjes in 2 en gril ze kort. Vul elk broodje met een burger, rucola, saus, schijf-jes tomaat en rode ui.
1
Maak de wortelsaus: schil de wortelen en snijd ze in dikke schijfjes. Hak de rode ui, de ontpitte rode peper, de knoflook en de gember fijn. Doe al deze ingrediënten in een steel-pan. Overgiet ze volledig met koud water, voeg de tijm toe en breng aan de kook. Laat 20 min. sudderen. Giet af en mix tot een homogene saus met de olijfolie en de sojasaus.
2
Snijd de tomaat en de rode ui in plakjes.
3
Smeer de hamburgers lichtjes in met olie. Gril ze ± 2 min. per, zodat ze nog saignant zijn, en houd ze warm.
4
Snijd de broodjes in 2 en gril ze kort. Vul elk broodje met een burger, rucola, saus, schijf-jes tomaat en rode ui.