Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenRoodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus
Delhaize logo

Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 15 cl olijfolie
  • 1 el olijfolie
  • 700 g roodbaarsfilet
  • 1 handvol verse koriander
  • 2 el xeres azijn
  • 1 g boter
  • 1 avocado
  • 1/2 gele paprika
  • 2 limoenen
  • 1 mango
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 rode ui
  • 6 tomaten
  • 2 verse rode chilipepers
  • 2 verse groene chilipepers
  • peper
  • 15 cl olijfolie
  • 1 el olijfolie
  • 700 g roodbaarsfilet
  • 1 handvol verse koriander
  • 2 el xeres azijn
  • 1 g boter
  • 1 avocado
  • 1/2 gele paprika
  • 2 limoenen
  • 1 mango
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 rode ui
  • 6 tomaten
  • 2 verse rode chilipepers
  • 2 verse groene chilipepers

Begin met koken

: 20 min
1
Pers het sap uit 1 limoen en doe het in een slakom. Voeg de in kleine blokjes gesneden avocado toe, meng goed. Snij het vruchtvlees van de mango en de halve paprika’s in kleine blokjes, doe ze bij in de kom, voeg ook de fijngehakte koriander en halve rode ui toe. Kruid met peper en zout, dek af en zet in de koelkast.
2
Leg de tomaten (lichtjes ingesneden) gedurende 1 minuut in kokend water. Pel ze dan en verwijder de pitten. Mix het vruchtvlees met de ontpitte pepers, 5 cl olie, de azijn, peper en zout tot een homogene saus.
3
Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan. Bak er de roodbaarsfilets kort aan beide kanten goudbruin in. Kruid met peper en zout.
4
Dien de vis op met de 2 sauzen en partjes limoen. Serveer met knapperig brood.
1
Pers het sap uit 1 limoen en doe het in een slakom. Voeg de in kleine blokjes gesneden avocado toe, meng goed. Snij het vruchtvlees van de mango en de halve paprika’s in kleine blokjes, doe ze bij in de kom, voeg ook de fijngehakte koriander en halve rode ui toe. Kruid met peper en zout, dek af en zet in de koelkast.
2
Leg de tomaten (lichtjes ingesneden) gedurende 1 minuut in kokend water. Pel ze dan en verwijder de pitten. Mix het vruchtvlees met de ontpitte pepers, 5 cl olie, de azijn, peper en zout tot een homogene saus.
3
Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan. Bak er de roodbaarsfilets kort aan beide kanten goudbruin in. Kruid met peper en zout.
4
Dien de vis op met de 2 sauzen en partjes limoen. Serveer met knapperig brood.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Roodbaarsfilet
Delhaize Roodbaarsfilet
4 × +/- 220 gr
+/-€
5
28
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Azijn | Xérès
Taste of Inspirations Azijn | Xérès
25 cl
1
89
Avocado
Delhaize Avocado
1 st
1
45
Paprika | Geel
Delhaize Paprika | Geel
1 st
1
19
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Mango
Delhaize Mango
1 st
2 voor €3.49
2
19
Zoete puntpaprika | Rood
Delhaize Zoete puntpaprika | Rood
1 st
1
39
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Trostomaten | Bio
Delhaize Trostomaten | Bio
2 × 500 gr
Bio
    3
    49
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Melkerijboter
    Delhaize Melkerijboter
    250 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    +/-€43,09