1
Doe de olie, de azijn, de oregano en het paprikapoeder in een schotel.
2
Leg er de in 3 gesneden varkenslapjes in, wentel ze in de marinade, dek af en zet 30 min koel weg (niet in de koelkast).
3
Snijd de tomaten in schijfjes.
4
Meng de mosterd en de mayonaise.
5
Verwarm een grote braadpan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
6
Leg het vlees in de hete pan en laat het snel aan beide kanten grillen.
7
Kruid met peper en zout.
8
Snijd de broodjes open, besmeer ze met de saus, voeg de tomaten toe en verdeel er het vlees over.
9
Sluit en verpak in aluminiumfolie of boterhampapier.
10
Je kan de warme belegde broodjes ook meteen opeten.
1
Doe de olie, de azijn, de oregano en het paprikapoeder in een schotel.
2
Leg er de in 3 gesneden varkenslapjes in, wentel ze in de marinade, dek af en zet 30 min koel weg (niet in de koelkast).
3
Snijd de tomaten in schijfjes.
4
Meng de mosterd en de mayonaise.
5
Verwarm een grote braadpan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
6
Leg het vlees in de hete pan en laat het snel aan beide kanten grillen.
7
Kruid met peper en zout.
8
Snijd de broodjes open, besmeer ze met de saus, voeg de tomaten toe en verdeel er het vlees over.
9
Sluit en verpak in aluminiumfolie of boterhampapier.
10
Je kan de warme belegde broodjes ook meteen opeten.