1
Snipper de helft van de rode ui(en), de peper, de look en de gember fijn. Snijd de mango in blokjes. Doe alles in een kleine pot met de gesmolten boter en bak 2 min. op een zacht vuurtje. Voeg limoensap bij naar smaak en doe ook het vocht van de gemberbokaal en twee in blokjes gesneden gemberbolletjes erbij (voor 4 porties). Laat 20 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Was intussen de sla, snijd de tomaat in schijfjes en snipper de resterende rode ui.
3
Verdeel de mangobereiding in tweeën en mix de helft. Meng vervolgens de gemixte helft met de ongemixte helft en kruid naar smaak.
4
Verwarm eerst de broodjes en daarna de gekruide hamburgers in een grillpan. Leg er op het laatst de cheddarplakjes op.
5
Bestrijk de broodjes met de lauwe chutney, leg er de hamburgers, de sla, de tomaten en de uiensnippers op en serveer onmiddellijk.
1
Snipper de helft van de rode ui(en), de peper, de look en de gember fijn. Snijd de mango in blokjes. Doe alles in een kleine pot met de gesmolten boter en bak 2 min. op een zacht vuurtje. Voeg limoensap bij naar smaak en doe ook het vocht van de gemberbokaal en twee in blokjes gesneden gemberbolletjes erbij (voor 4 porties). Laat 20 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Was intussen de sla, snijd de tomaat in schijfjes en snipper de resterende rode ui.
3
Verdeel de mangobereiding in tweeën en mix de helft. Meng vervolgens de gemixte helft met de ongemixte helft en kruid naar smaak.
4
Verwarm eerst de broodjes en daarna de gekruide hamburgers in een grillpan. Leg er op het laatst de cheddarplakjes op.
5
Bestrijk de broodjes met de lauwe chutney, leg er de hamburgers, de sla, de tomaten en de uiensnippers op en serveer onmiddellijk.