Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenHamburger mangochutney
Delhaize logo

Hamburger mangochutney

Hamburger mangochutney
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 stukje verse gember
  • 1 bokaal Chinese stemgember
  • 1 teentje knoflook
  • 1 g boter
  • 4 plakjes cheddar
  • 1 e.l. olijfolie
  • 2 mango's
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 4 rundshamburgers
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 feuilles slablaadjes
  • 1 tomaat
  • zout
  • 1/2 rode peper
  • 1 stukje verse gember
  • 1 bokaal Chinese stemgember
  • 1 teentje knoflook
  • 1 g boter
  • 4 plakjes cheddar
  • 1 e.l. olijfolie
  • 2 mango's
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 4 rundshamburgers
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 feuilles slablaadjes
  • 1 tomaat
  • zout
  • 1/2 rode peper

Begin met koken

: 25 min. + kooktijd 20 min.
1
Snipper de helft van de rode ui(en), de peper, de look en de gember fijn. Snijd de mango in blokjes. Doe alles in een kleine pot met de gesmolten boter en bak 2 min. op een zacht vuurtje. Voeg limoensap bij naar smaak en doe ook het vocht van de gemberbokaal en twee in blokjes gesneden gemberbolletjes erbij (voor 4 porties). Laat 20 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Was intussen de sla, snijd de tomaat in schijfjes en snipper de resterende rode ui.
3
Verdeel de mangobereiding in tweeën en mix de helft. Meng vervolgens de gemixte helft met de ongemixte helft en kruid naar smaak.
4
Verwarm eerst de broodjes en daarna de gekruide hamburgers in een grillpan. Leg er op het laatst de cheddarplakjes op.
5
Bestrijk de broodjes met de lauwe chutney, leg er de hamburgers, de sla, de tomaten en de uiensnippers op en serveer onmiddellijk.
1
Snipper de helft van de rode ui(en), de peper, de look en de gember fijn. Snijd de mango in blokjes. Doe alles in een kleine pot met de gesmolten boter en bak 2 min. op een zacht vuurtje. Voeg limoensap bij naar smaak en doe ook het vocht van de gemberbokaal en twee in blokjes gesneden gemberbolletjes erbij (voor 4 porties). Laat 20 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Was intussen de sla, snijd de tomaat in schijfjes en snipper de resterende rode ui.
3
Verdeel de mangobereiding in tweeën en mix de helft. Meng vervolgens de gemixte helft met de ongemixte helft en kruid naar smaak.
4
Verwarm eerst de broodjes en daarna de gekruide hamburgers in een grillpan. Leg er op het laatst de cheddarplakjes op.
5
Bestrijk de broodjes met de lauwe chutney, leg er de hamburgers, de sla, de tomaten en de uiensnippers op en serveer onmiddellijk.
Nutritionele informatie
Energie: 735 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vaderdag,Kids
Diner
Lente,Lente
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Gember | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
-10% voor 3
3
35
Chester | Toasty
Delhaize Chester | Toasty
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
75
Mango
Delhaize Mango
1 st
2 voor €3.49
2
19
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Hamburgerbroodje | Met sesamtopping | Bio
Delhaize Hamburgerbroodje | Met sesamtopping | Bio
3 × 4 x 50 gr
2de tegen -50%
Bio
    3
    39
    Ijsbergsla | Verpakt
    Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
    1 st
    1
    09
    Smaaktrostomaten
    Delhaize Smaaktrostomaten
    450 gr
    4
    49

    Reeds in je keuken

    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Boter | Gezouten
    Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    39
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    €25,62