1
Snijd de rode bieten met de mandoline in fijne plakjes. Schik ze op een grote schaal of op individuele borden.
2
Schil de sinaasappelen boven een kom à vif, snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in stukken. Vang het sap van de sinaasappelen op en meng het met de olijfolie, het citroensap, peper en zout. Besprenkel er de rode bieten mee en voeg de sinaasappelstukjes toe. Kruid met peper.
3
Mix de uitgelekte ansjovissen en de room met de staafmixer. Voeg enkele druppels citroensap toe en klop de bereiding met een klopper op tot de crème dikker wordt. Doe de bereiding in een spuitzak en dresseer ze in toefjes op de carpaccio.
4
Werk af met kervel en serveer.
1
Snijd de rode bieten met de mandoline in fijne plakjes. Schik ze op een grote schaal of op individuele borden.
2
Schil de sinaasappelen boven een kom à vif, snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in stukken. Vang het sap van de sinaasappelen op en meng het met de olijfolie, het citroensap, peper en zout. Besprenkel er de rode bieten mee en voeg de sinaasappelstukjes toe. Kruid met peper.
3
Mix de uitgelekte ansjovissen en de room met de staafmixer. Voeg enkele druppels citroensap toe en klop de bereiding met een klopper op tot de crème dikker wordt. Doe de bereiding in een spuitzak en dresseer ze in toefjes op de carpaccio.
4
Werk af met kervel en serveer.