1
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook.
2
Hak de rode peper fijn en fruit hem 5 min. in een stoofpan met de olijfolie, de ui en de knoflook. Meng met de uitgelekte tonijn en giet er na 1 min. de visfond bij. Laat 2 min. op een hoog vuur inkoken en voeg dan de passata toe. Laat 10 min. sudderen.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Schep de kappertjes en de gehakte peterselie bij de saus. Breng verder op smaak. Meng met de uitgelekte pasta, voeg de uitgelekte ansjovisfilets toe en dien meteen op, met citroenpartjes.
1
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook.
2
Hak de rode peper fijn en fruit hem 5 min. in een stoofpan met de olijfolie, de ui en de knoflook. Meng met de uitgelekte tonijn en giet er na 1 min. de visfond bij. Laat 2 min. op een hoog vuur inkoken en voeg dan de passata toe. Laat 10 min. sudderen.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Schep de kappertjes en de gehakte peterselie bij de saus. Breng verder op smaak. Meng met de uitgelekte pasta, voeg de uitgelekte ansjovisfilets toe en dien meteen op, met citroenpartjes.