1
Maak eerst de citroenvinaigrette: maak zestes van de citroenschil en pers hem daarna uit. Verwarm de olie op een matig vuur en voeg de zeste en het sap van de citroen toe. Kruid af met peper en zout.
2
Spoel de courgettes en snijd ze in dunne plakken op de mandoline. Leg ze op een plaatje en besprenkel ze met olijfolie. Gril de courgetteplakken aan beide zijden. Leg ze daarna naast elkaar op een snijplank.
3
Bestrijk de plakjes met de humus van béarnaise en rol ze op. Kruid met peper en een beetje grof gehakte tijm.
1
Maak eerst de citroenvinaigrette: maak zestes van de citroenschil en pers hem daarna uit. Verwarm de olie op een matig vuur en voeg de zeste en het sap van de citroen toe. Kruid af met peper en zout.
2
Spoel de courgettes en snijd ze in dunne plakken op de mandoline. Leg ze op een plaatje en besprenkel ze met olijfolie. Gril de courgetteplakken aan beide zijden. Leg ze daarna naast elkaar op een snijplank.
3
Bestrijk de plakjes met de humus van béarnaise en rol ze op. Kruid met peper en een beetje grof gehakte tijm.