1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Schil de komkommer eventueel, snijd hem overlangs in 2, ontpit hem en snijd hem in plakjes. Snipper de rode ui en snijd de tomaten in stukken. Doe alles in een grote slakom, voeg de olijfolie toe en citroensap naar eigen smaak. Kruid met peper, met zout, meng en laat rusten.
3
Spoel de rijst onder koud water, laat hem goed uitlekken en voeg hem toe in de slakom. Roer er de gehakte peterselie en de verkruimelde feta onder. Breng verder op smaak, bestrooi met pijnboompitten en dien koel op.
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Schil de komkommer eventueel, snijd hem overlangs in 2, ontpit hem en snijd hem in plakjes. Snipper de rode ui en snijd de tomaten in stukken. Doe alles in een grote slakom, voeg de olijfolie toe en citroensap naar eigen smaak. Kruid met peper, met zout, meng en laat rusten.
3
Spoel de rijst onder koud water, laat hem goed uitlekken en voeg hem toe in de slakom. Roer er de gehakte peterselie en de verkruimelde feta onder. Breng verder op smaak, bestrooi met pijnboompitten en dien koel op.