1
Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de ui, fruit hem met het vlees op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met de olijfolie, en roer het gehakt los met een spatel. Bestrooi met de tacokruiden zodra alles lichtjes goudbruin is en meng 1 min. Voeg de tomaten toe en laat 5 min. pruttelen.
2
Rasp intussen de gouda met de grove kant van de rasp.
3
Voeg de uitgelekte mais en de gespoelde rode bonen in de sauteerpan toe. Laat 2 min. sudderen, breng verder op smaak en schep in een ovenschaal. Prik er tortillachips rondom en bestrooi met de geraspte gouda. Schuif ± 5 min. in de oven tot de kaas net gesmolten is en de chips lichtjes goudbruin.
4
Plet intussen het vruchtvlees van de avocado’s met peper, zout en citroensap naar eigen smaak. Dien meteen op, met de nacho’s.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de ui, fruit hem met het vlees op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met de olijfolie, en roer het gehakt los met een spatel. Bestrooi met de tacokruiden zodra alles lichtjes goudbruin is en meng 1 min. Voeg de tomaten toe en laat 5 min. pruttelen.
2
Rasp intussen de gouda met de grove kant van de rasp.
3
Voeg de uitgelekte mais en de gespoelde rode bonen in de sauteerpan toe. Laat 2 min. sudderen, breng verder op smaak en schep in een ovenschaal. Prik er tortillachips rondom en bestrooi met de geraspte gouda. Schuif ± 5 min. in de oven tot de kaas net gesmolten is en de chips lichtjes goudbruin.
4
Plet intussen het vruchtvlees van de avocado’s met peper, zout en citroensap naar eigen smaak. Dien meteen op, met de nacho’s.