1
Breng een kookpot water aan de kook. Dompel de eieren voorzichtig met een schuimspaan in het kokende water en reken 8 min. kooktijd. Laat ze meteen in koud water schrikken, wacht 2 min., pel ze en leg in een kleine pot. Overgiet met het rodebietensap en laat 6 u in de koelkast rusten.
2
Laat de eieren uitlekken en snijd ze in 2. Plet de eidooiers, de mayonaise, de verkruimelde forelfilets en citroensap naar eigen smaak met een vork. Breng verder op smaak.
3
Vul de eiwitten met een grote quenelle forelsalade. Bevochtig je vingers en strijk de vulling glad. Werk af met foreleitjes en kleine peterselieblaadjes.
4
Serveer bij het aperitief of als voorgerecht (2 stuks/pers.), met een kleine salade.
1
Breng een kookpot water aan de kook. Dompel de eieren voorzichtig met een schuimspaan in het kokende water en reken 8 min. kooktijd. Laat ze meteen in koud water schrikken, wacht 2 min., pel ze en leg in een kleine pot. Overgiet met het rodebietensap en laat 6 u in de koelkast rusten.
2
Laat de eieren uitlekken en snijd ze in 2. Plet de eidooiers, de mayonaise, de verkruimelde forelfilets en citroensap naar eigen smaak met een vork. Breng verder op smaak.
3
Vul de eiwitten met een grote quenelle forelsalade. Bevochtig je vingers en strijk de vulling glad. Werk af met foreleitjes en kleine peterselieblaadjes.
4
Serveer bij het aperitief of als voorgerecht (2 stuks/pers.), met een kleine salade.