1
Snipper de ui fijn en fruit in olijfolie. Schil de aardappel. Snijd de preistengels en de aardappel in blokjes en voeg toe aan de ui. Laat enkele minuten sudderen. Bevochtig met het water en voeg de kippenbouillonblokjes, het laurierblaadje en de tijm toe. Laat 20 min koken. Haal de laurier en de tijm uit de pot en mix tot een gladde soep.
2
Maak de kaasquenelles: meng de parmigiano in de blender met het broodkruim, de eieren en de bladpeterselie. Kruid bij met peper en zout. Draai met behulp van twee lepels quenelles van het mengsel. Breng water aan de kook en pocheer de quenelles één voor één 3 min in het water, dat je net onder het kookpunt houdt.
3
Snijd de hotdogworsten in schijfjes.
4
Verdeel de soep in kommen en garneer met de schijfjes worst en een quenelle.
1
Snipper de ui fijn en fruit in olijfolie. Schil de aardappel. Snijd de preistengels en de aardappel in blokjes en voeg toe aan de ui. Laat enkele minuten sudderen. Bevochtig met het water en voeg de kippenbouillonblokjes, het laurierblaadje en de tijm toe. Laat 20 min koken. Haal de laurier en de tijm uit de pot en mix tot een gladde soep.
2
Maak de kaasquenelles: meng de parmigiano in de blender met het broodkruim, de eieren en de bladpeterselie. Kruid bij met peper en zout. Draai met behulp van twee lepels quenelles van het mengsel. Breng water aan de kook en pocheer de quenelles één voor één 3 min in het water, dat je net onder het kookpunt houdt.
3
Snijd de hotdogworsten in schijfjes.
4
Verdeel de soep in kommen en garneer met de schijfjes worst en een quenelle.