1
Stoom de mini-maïskolven. Laat ze afkoelen.
2
Pers de limoenen uit. Snij de poonfilets in blokjes. Giet het limoensap en de poonblokjes in een diepe schotel. Bestrooi met zout en peper, meng en laat 30 min. marineren in de koelkast.
3
Pel de tomaat, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de ui en rasp ze met een rasp met fijn rooster. Pel en hak de blaadjes koriander.
4
Maak het vruchtvlees van het halve piment schoon en snij het in grote stukken. Schil op het laatst de avocado, snij hem in twee en verwijder de steen. Snij hem in blokjes. Doe al deze elementen bij de marinade van ponen.
5
Meng alles voorzichtig en verdeel de bereiding over kommetjes, versier ze met drie mini-maïskolven en met de koriander en dien ijskoud op.
1
Stoom de mini-maïskolven. Laat ze afkoelen.
2
Pers de limoenen uit. Snij de poonfilets in blokjes. Giet het limoensap en de poonblokjes in een diepe schotel. Bestrooi met zout en peper, meng en laat 30 min. marineren in de koelkast.
3
Pel de tomaat, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de ui en rasp ze met een rasp met fijn rooster. Pel en hak de blaadjes koriander.
4
Maak het vruchtvlees van het halve piment schoon en snij het in grote stukken. Schil op het laatst de avocado, snij hem in twee en verwijder de steen. Snij hem in blokjes. Doe al deze elementen bij de marinade van ponen.
5
Meng alles voorzichtig en verdeel de bereiding over kommetjes, versier ze met drie mini-maïskolven en met de koriander en dien ijskoud op.