1
Zorg dat er geen graten meer zijn in de filets.
2
Snij de filets in de lengte in 2 en vervolgens in fijne reepjes.
3
Doe in een kom, voeg het sap van de citroenen en de limoenen toe en meng goed.
4
Dek af en laat minstens 10 uur marineren in de koelkast.
5
Snipper de ui heel fijn.
6
Halveer de tomaten, ontpit en snij in kleine blokjes.
7
Snij de olijven in schijfjes en hak de koriander fijn.
8
Doe alles in een kom en voeg de uitgelekte vis toe (bewaar het marinadesap).
9
Voeg de olie toe, Tabasco, peper, zout en wat marinadesap naar eigen smaak.
10
Meng goed, dek af en laat nog minstens 1 uur marineren in de koelkast.
11
Schil de avocado’s en snij in schijfjes.
12
Verdeel over schaaltjes, doe er de ceviche bij en dien koel op met knapperig brood.
1
Zorg dat er geen graten meer zijn in de filets.
2
Snij de filets in de lengte in 2 en vervolgens in fijne reepjes.
3
Doe in een kom, voeg het sap van de citroenen en de limoenen toe en meng goed.
4
Dek af en laat minstens 10 uur marineren in de koelkast.
5
Snipper de ui heel fijn.
6
Halveer de tomaten, ontpit en snij in kleine blokjes.
7
Snij de olijven in schijfjes en hak de koriander fijn.
8
Doe alles in een kom en voeg de uitgelekte vis toe (bewaar het marinadesap).
9
Voeg de olie toe, Tabasco, peper, zout en wat marinadesap naar eigen smaak.
10
Meng goed, dek af en laat nog minstens 1 uur marineren in de koelkast.
11
Schil de avocado’s en snij in schijfjes.
12
Verdeel over schaaltjes, doe er de ceviche bij en dien koel op met knapperig brood.