⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenRundscarpaccio met guacamole
Delhaize logo
  • Rundscarpaccio met guacamole

Rundscarpaccio met guacamole

Rundscarpaccio met guacamole
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 porties rundscarpaccio
  • 1 kl witte wijnazijn
  • 1 kl olijfolie
  • 1 handvol peterselie
  • 300 g prinsessenbonen
  • 2 el olijfolie
  • 2 peper
  • 1/2 bosje koriander
  • 1/2 teentje knoflook
  • 2 sneetjes brood
  • parmezaanschilfers
  • 1 eikenbladsla
  • zout
  • jonge spinaziescheuten
  • 1 tomaat
  • 1/2 chilipeper
  • 1 limoen, geperst
  • 1/4 rode ui
  • 2 avocado's
  • 4 porties rundscarpaccio
  • 1 kl witte wijnazijn
  • 1 kl olijfolie
  • 1 handvol peterselie
  • 300 g prinsessenbonen
  • 2 el olijfolie
  • 2 peper
  • 1/2 bosje koriander
  • 1/2 teentje knoflook
  • 2 sneetjes brood
  • parmezaanschilfers
  • 1 eikenbladsla
  • zout
  • jonge spinaziescheuten
  • 1 tomaat

Begin met koken

: 20 min.
1
Hak de koriander fijn en snij de tomaat in kleine stukjes. Hak de piment en de rode ui fijn. Plet de avocado met een vork en vermeng het geheel met het citroensap.
2
Blancheer de boontjes en vermeng ze met de jonge spinaziescheuten, de eikenbladsla en de peterselie. Rooster het brood en breek het in kleine stukjes. Voeg samen met de parmezaanschilfers bij de groenten. Werk af met enkele druppels olie en witte wijnazijn.
3
Leg het vlees op de borden. Werk af met zout, peper, olie en parmezaan en dien op met de guacamole en de groene salade.
1
Hak de koriander fijn en snij de tomaat in kleine stukjes. Hak de piment en de rode ui fijn. Plet de avocado met een vork en vermeng het geheel met het citroensap.
2
Blancheer de boontjes en vermeng ze met de jonge spinaziescheuten, de eikenbladsla en de peterselie. Rooster het brood en breek het in kleine stukjes. Voeg samen met de parmezaanschilfers bij de groenten. Werk af met enkele druppels olie en witte wijnazijn.
3
Leg het vlees op de borden. Werk af met zout, peper, olie en parmezaan en dien op met de guacamole en de groene salade.
Nutritionele informatie
Energie: 351 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Brunch
Diner
Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Carpaccio
4 porties

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eikenblad
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Witte bonen | Tomatensaus
Hak Witte bonen | Tomatensaus
360 gr
2
09
Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Brood | Wit | Zonder gluten
Delhaize Brood | Wit | Zonder gluten
400 gr
3
79
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Jonge spinazieblaadjes
Delhaize Jonge spinazieblaadjes
200 gr
1
99
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
4
49
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Avocado
Delhaize Avocado
1 st
2+1 gratis
1
45

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Olie | Zonnebloem
Delhaize Olie | Zonnebloem
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
2
05
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€25,58