1
Hak de koriander fijn en snij de tomaat in kleine stukjes. Hak de piment en de rode ui fijn. Plet de avocado met een vork en vermeng het geheel met het citroensap.
2
Blancheer de boontjes en vermeng ze met de jonge spinaziescheuten, de eikenbladsla en de peterselie. Rooster het brood en breek het in kleine stukjes. Voeg samen met de parmezaanschilfers bij de groenten. Werk af met enkele druppels olie en witte wijnazijn.
3
Leg het vlees op de borden. Werk af met zout, peper, olie en parmezaan en dien op met de guacamole en de groene salade.
1
Hak de koriander fijn en snij de tomaat in kleine stukjes. Hak de piment en de rode ui fijn. Plet de avocado met een vork en vermeng het geheel met het citroensap.
2
Blancheer de boontjes en vermeng ze met de jonge spinaziescheuten, de eikenbladsla en de peterselie. Rooster het brood en breek het in kleine stukjes. Voeg samen met de parmezaanschilfers bij de groenten. Werk af met enkele druppels olie en witte wijnazijn.
3
Leg het vlees op de borden. Werk af met zout, peper, olie en parmezaan en dien op met de guacamole en de groene salade.