1
Fruit de ingekorte lente-uitjes 10 min. op een zacht vuurtje, in een heel grote braadpan met 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
2
Maak de radijzen schoon en dompel ze in een steelpan kokend gezouten water. Giet ze na 1 min. af en laat ze in ijskoud water schrikken. Doe hetzelfde met de erwtjes, maar laat ze slechts 30 sec. koken.
3
Mix 40 g spinazieblaadjes in de beker van de hakmolen fijn met de koriander, de bieslook, de olijfolie, het sap van de halve citroen, peper en zout.
4
Dresseer een beetje kruidenolie op de bodem van de borden. Maak een insnijding in de vorm van een kruis in de mozzarellabollen en leg ze in de olie. Kruid met peper en zout. Voeg de groenten toe, de rest van de spinazieblaadjes en de grofgehakte amandelen. Dien koel op en zet de rest van de kruidenolie apart op tafel.
1
Fruit de ingekorte lente-uitjes 10 min. op een zacht vuurtje, in een heel grote braadpan met 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
2
Maak de radijzen schoon en dompel ze in een steelpan kokend gezouten water. Giet ze na 1 min. af en laat ze in ijskoud water schrikken. Doe hetzelfde met de erwtjes, maar laat ze slechts 30 sec. koken.
3
Mix 40 g spinazieblaadjes in de beker van de hakmolen fijn met de koriander, de bieslook, de olijfolie, het sap van de halve citroen, peper en zout.
4
Dresseer een beetje kruidenolie op de bodem van de borden. Maak een insnijding in de vorm van een kruis in de mozzarellabollen en leg ze in de olie. Kruid met peper en zout. Voeg de groenten toe, de rest van de spinazieblaadjes en de grofgehakte amandelen. Dien koel op en zet de rest van de kruidenolie apart op tafel.