1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de hele paprika’s in een geoliede ovenschaal en bak ze 30 min.
2
Snijd de aubergine en de courgette in lange plakjes van ½ cm dikte. Smeer ze in met olijfolie (5 el) en gril ze aan de 2 kanten op een hete grill. Leg ze één voor één in een schaal. Breng de gegrilde groenten op smaak en besprenkel ze met de rest van de olijfolie. Bestrooi met rozemarijn en laat lauw worden.
3
Laat de pistachenoten, de gerookte paprika en de korianderzaadjes op een matig vuurtje in een braadpan opdrogen, zonder toevoeging van vetstof. Haal ze uit de pan zodra ze beginnen te geuren (± 5 min.).
4
Snijd de feta in blokjes. Snijd de rode ui met de mandoline in fijne plakjes. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze.
5
Dresseer de groenten, de kikkererwten en de feta op een grote dienschotel. Werk af met de plakjes ui, de koriander en bestrooi met de pistachenotenmix.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de hele paprika’s in een geoliede ovenschaal en bak ze 30 min.
2
Snijd de aubergine en de courgette in lange plakjes van ½ cm dikte. Smeer ze in met olijfolie (5 el) en gril ze aan de 2 kanten op een hete grill. Leg ze één voor één in een schaal. Breng de gegrilde groenten op smaak en besprenkel ze met de rest van de olijfolie. Bestrooi met rozemarijn en laat lauw worden.
3
Laat de pistachenoten, de gerookte paprika en de korianderzaadjes op een matig vuurtje in een braadpan opdrogen, zonder toevoeging van vetstof. Haal ze uit de pan zodra ze beginnen te geuren (± 5 min.).
4
Snijd de feta in blokjes. Snijd de rode ui met de mandoline in fijne plakjes. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze.
5
Dresseer de groenten, de kikkererwten en de feta op een grote dienschotel. Werk af met de plakjes ui, de koriander en bestrooi met de pistachenotenmix.