Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPittige salade van rundvlees
Delhaize logo
  • Pittige salade van rundvlees

Pittige salade van rundvlees

Pittige salade van rundvlees
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • arachideolie
  • 2 el fish sauce
  • 4 el geroosterde pinda’s
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 600 g rumsteak
  • 1 kl sambal
  • 1 handvol verse koriander
  • 1 afgestreken el bruine suiker
  • 1/2 komkommer
  • 2 limoenen
  • 1 Romeinse sla
  • 4 tomaten
  • arachideolie
  • 2 el fish sauce
  • 4 el geroosterde pinda’s
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 600 g rumsteak
  • 1 kl sambal
  • 1 handvol verse koriander
  • 1 afgestreken el bruine suiker
  • 1/2 komkommer
  • 2 limoenen
  • 1 Romeinse sla
  • 4 tomaten

Begin met koken

1
Neem het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm een grillpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Leg de met olie ingesmeerde rumsteaks in de hete pan en laat ze 1 min. 30’ aan elke kant grillen. Leg de steaks op een plank en laat ze rusten.
3
Meng ondertussen het sap van de 2 limoenen met de fish sauce, de bruine suiker en de sambal.
4
Snij het vlees in sneetjes, meng ze onder de saus, dek af en laat ze minstens 30 min. in de koelkast rusten.
5
Snij de tomaten in kwartjes en de komkommer in halve ringen. Snipper de uitjes fijn en hak de pinda’s grof. Snij de sla fijn, spoel en zwier droog.
6
Schik de rauwkost op de borden, voeg het vlees toe, bestrooi met de uitjes, de koriander en de pinda’s. Bedruip met wat marinade en serveer meteen.
1
Neem het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
2
Verwarm een grillpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Leg de met olie ingesmeerde rumsteaks in de hete pan en laat ze 1 min. 30’ aan elke kant grillen. Leg de steaks op een plank en laat ze rusten.
3
Meng ondertussen het sap van de 2 limoenen met de fish sauce, de bruine suiker en de sambal.
4
Snij het vlees in sneetjes, meng ze onder de saus, dek af en laat ze minstens 30 min. in de koelkast rusten.
5
Snij de tomaten in kwartjes en de komkommer in halve ringen. Snipper de uitjes fijn en hak de pinda’s grof. Snij de sla fijn, spoel en zwier droog.
6
Schik de rauwkost op de borden, voeg het vlees toe, bestrooi met de uitjes, de koriander en de pinda’s. Bedruip met wat marinade en serveer meteen.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Nuoc mam saus
2 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Biefstuk
600 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Tomaten | San Marzano
500 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Olie | Arachide
Delhaize Olie | Arachide
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
3
19
Paprika | Nuts | Nootjes
Duyvis Paprika | Nuts | Nootjes
200 gr
1
89
Sambal | oelek | 200 g
Conimex Sambal | oelek | 200 g
200 gr
1
99
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59

Reeds in je keuken

Suiker | Bruin | Kandijsmaak
Delhaize Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
1
59
Totaal:
€11,60