⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenLamsmignonnettes met mangosalsa
Delhaize logo

Lamsmignonnettes met mangosalsa

Lamsmignonnettes met mangosalsa
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g lamsmignonnettes
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 kl sambal
  • 2 el vissaus
  • 1/2 komkommer
  • 1 limoen
  • 1 passievrucht
  • peper
  • 1 rijpe mango
  • 800 g lamsmignonnettes
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 kl sambal
  • 2 el vissaus
  • 1/2 komkommer
  • 1 limoen
  • 1 passievrucht
  • peper
  • 1 rijpe mango

Begin met koken

1
Schil de mango en snij horizontaal in 3, aan weerskanten van de pit. Snij het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes en schep in een grote kom.
2
Snipper de lente-uitjes fijn (het witte + ¾ van het groene deel) . Snij de halve komkommer in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Schep ook in de kom.
3
Voeg ook het sap van de passievrucht toe, de fijngeraspte schil en het sap van de limoen. Doe er de vissaus en sambal bij.
4
Meng en breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat minstens 30 min. trekken in de koelkast.
5
Neem het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
6
Verwarm een antikleefpan, zonder vetstof, op vrij hoog vuur. Smeer de mignonnettes in met olijfolie en bak 1 min. 30’ aan elke kant.
7
Zet het vuur lager en bak nog verder afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid met peper en zout.
8
Dien onmiddellijk op met de mangosalsa.
1
Schil de mango en snij horizontaal in 3, aan weerskanten van de pit. Snij het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes en schep in een grote kom.
2
Snipper de lente-uitjes fijn (het witte + ¾ van het groene deel) . Snij de halve komkommer in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Schep ook in de kom.
3
Voeg ook het sap van de passievrucht toe, de fijngeraspte schil en het sap van de limoen. Doe er de vissaus en sambal bij.
4
Meng en breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat minstens 30 min. trekken in de koelkast.
5
Neem het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
6
Verwarm een antikleefpan, zonder vetstof, op vrij hoog vuur. Smeer de mignonnettes in met olijfolie en bak 1 min. 30’ aan elke kant.
7
Zet het vuur lager en bak nog verder afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid met peper en zout.
8
Dien onmiddellijk op met de mangosalsa.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Pasen,Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Nuoc mam saus
2 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Lamsbout | Met been | Celtic
Delhaize Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg
+/-€
28
69
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Sambal | oelek | 200 g
Conimex Sambal | oelek | 200 g
200 gr
1
99
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Passievruchten | Verpakt per 6
Delhaize Passievruchten | Verpakt per 6
6 st
3
29
Mango
Delhaize Mango
1 st
1
99

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
+/-€38,63