1
Verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de ingrediënten van de dukkah over en laat ze 10 min. in de oven roosteren. Laat afkoelen.
2
Verhoog de oventemperatuur tot 220°C. Snijd de wortelen in schijfjes en de ui in plakjes. Prik de tomaten in. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er alle groenten over, voeg de olijven toe, besprenkel met de helft van de olijfolie, bestrooi met suiker en kruid lichtjes met zout. Schuif 25 min. in de oven.
3
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, giet ze af, spoel ze onder koud water en laat ze uitlekken.
4
Hak de dukkah kort in de beker van de hakmolen, maar let erop dat het geen poeder wordt.
5
Doe de pasta in een slakom. Voeg er de rest van de olijfolie, de geraspte parmigiano, de gehakte rucola en de mozzarellabolletjes aan toe. Roer er ook de geroosterde groenten met de olijven onder en ¾ van de dukkah. Breng verder op smaak.
6
Bestrooi op het allerlaatst met de rest van de dukkah en dien koel op.
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de ingrediënten van de dukkah over en laat ze 10 min. in de oven roosteren. Laat afkoelen.
2
Verhoog de oventemperatuur tot 220°C. Snijd de wortelen in schijfjes en de ui in plakjes. Prik de tomaten in. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er alle groenten over, voeg de olijven toe, besprenkel met de helft van de olijfolie, bestrooi met suiker en kruid lichtjes met zout. Schuif 25 min. in de oven.
3
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, giet ze af, spoel ze onder koud water en laat ze uitlekken.
4
Hak de dukkah kort in de beker van de hakmolen, maar let erop dat het geen poeder wordt.
5
Doe de pasta in een slakom. Voeg er de rest van de olijfolie, de geraspte parmigiano, de gehakte rucola en de mozzarellabolletjes aan toe. Roer er ook de geroosterde groenten met de olijven onder en ¾ van de dukkah. Breng verder op smaak.
6
Bestrooi op het allerlaatst met de rest van de dukkah en dien koel op.