⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenPastagratin met drie kazen en gegrilde groenten
Delhaize logo
  • Pastagratin met drie kazen en gegrilde groenten
    A

Pastagratin met drie kazen en gegrilde groenten

door Line Couvreur
Pastagratin met drie kazen en gegrilde groentenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 aubergine
  • 2 courgettes
  • 2 paprika's
  • 200 g oesterzwammen
  • 500 g mafalda corta
  • 150 g geraspte geitenkaas
  • 150 g geraspte cheddar
  • 70 g geraspte parmezaan
  • 5 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 aubergine
  • 2 courgettes
  • 2 paprika's
  • 200 g oesterzwammen
  • 500 g mafalda corta
  • 150 g geraspte geitenkaas
  • 150 g geraspte cheddar
  • 70 g geraspte parmezaan
  • 5 el olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 30 min. + 20 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de aubergine en de courgettes in dikke schijfjes. Ontpit de paprika’s en snijd ze in dikke reepjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de groenten op. Bestrijk ze langs alle kanten met 3 el olijfolie en verdeel ze over 1 enkele laag. Schuif 20 min. in de oven en kruid dan met peper en zout. Haal de aubergines en de courgettes uit de oven en laat de paprika’s nog 10 min. bakken.
2
Snijd de oesterzwammen in dikke stukken en bak ze kort, in een braadpan met 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.</li><p>STOP HIER ALS JE DIT RECEPT OP VOORHAND MAAKT. BEWAAR DE GROENTEN MAX. 3 DAGEN IN DE KOELKAST.</p><li>Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet hem af en spoel hem onder koud water.
3
Zet de oven op grillstand. Meng de pasta, de gegrilde groenten, de oesterzwammen en de 3 geraspte kazen (houd 1⁄3 van de parmigiano apart). Breng verder op smaak en verdeel over een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de parmigiano en bak 10 min. onder de hete grill goudbruin (houd in het oog). Dien warm op.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de aubergine en de courgettes in dikke schijfjes. Ontpit de paprika’s en snijd ze in dikke reepjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de groenten op. Bestrijk ze langs alle kanten met 3 el olijfolie en verdeel ze over 1 enkele laag. Schuif 20 min. in de oven en kruid dan met peper en zout. Haal de aubergines en de courgettes uit de oven en laat de paprika’s nog 10 min. bakken.
2
Snijd de oesterzwammen in dikke stukken en bak ze kort, in een braadpan met 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.</li><p>STOP HIER ALS JE DIT RECEPT OP VOORHAND MAAKT. BEWAAR DE GROENTEN MAX. 3 DAGEN IN DE KOELKAST.</p><li>Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet hem af en spoel hem onder koud water.
3
Zet de oven op grillstand. Meng de pasta, de gegrilde groenten, de oesterzwammen en de 3 geraspte kazen (houd 1⁄3 van de parmigiano apart). Breng verder op smaak en verdeel over een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de parmigiano en bak 10 min. onder de hete grill goudbruin (houd in het oog). Dien warm op.
Nutritionele informatie
A
Per 100 g: Energie: 148 kcal - Vetten: 6,7 g - Koolhydraten: 14 g - Vezels: 1,5 g - Eiwitten: 7,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 148 kcal - Vetten: 6,7 g - Koolhydraten: 14 g - Vezels: 1,5 g - Eiwitten: 7,2 g
Vegetarisch
Hoofdgerecht