Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPasta met ragù van everzwijn
Delhaize logo
  • Pasta met ragù van everzwijn

Pasta met ragù van everzwijn

Pasta met ragù van everzwijn
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg everzwijnragout
  • 240 g pancetta carbonara
  • 250 g champignons
  • 450 g zilveruitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
  • 500 g pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
  • 70 g pecorino
  • 2,5 dl rode wijn
  • 8 dl wildfond
  • 2 wortelen
  • 1 kruidentuiltje
  • peper
  • 1 kg everzwijnragout
  • 240 g pancetta carbonara
  • 250 g champignons
  • 450 g zilveruitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
  • 500 g pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
  • 70 g pecorino
  • 2,5 dl rode wijn
  • 8 dl wildfond
  • 2 wortelen
  • 1 kruidentuiltje
  • peper

Begin met koken

: 20 min. + 1 u. 30 min. kooktijd
1
Snijd de geschilde wortelen en de champignons in kleine blokjes.
2
Bak de pancetta zonder toevoeging van vetstof op een zacht vuurtje, in een grote stoofpan. Verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Voeg het vlees toe en bak het lichtjes. Kruid met peper en zout. Voeg de wortelen toe, samen met de champignons, het hele gepelde teentje knoflook, de zilveruitjes en het kruidentuiltje. Overgiet met de tomatensaus, de rode wijn en de wildfond. Breng aan de kook en laat gedurende 1 u. 30 min. heel zachtjes pruttelen, zonder deksel.
3
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en serveer ze met de ragù. Werk af met rozemarijn en geef er geraspte pecorino bij.
1
Snijd de geschilde wortelen en de champignons in kleine blokjes.
2
Bak de pancetta zonder toevoeging van vetstof op een zacht vuurtje, in een grote stoofpan. Verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Voeg het vlees toe en bak het lichtjes. Kruid met peper en zout. Voeg de wortelen toe, samen met de champignons, het hele gepelde teentje knoflook, de zilveruitjes en het kruidentuiltje. Overgiet met de tomatensaus, de rode wijn en de wildfond. Breng aan de kook en laat gedurende 1 u. 30 min. heel zachtjes pruttelen, zonder deksel.
3
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en serveer ze met de ragù. Werk af met rozemarijn en geef er geraspte pecorino bij.
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 118 kcal – Vetten: 4,9 g – Koolhydraten: 9 g - Vezels: 0,7 g – Eiwitten: 8,2 g

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 118 kcal – Vetten: 4,9 g – Koolhydraten: 9 g - Vezels: 0,7 g – Eiwitten: 8,2 g
Italiaans
Vaderdag,Kids
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Marcassin
1 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Mafaldine
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Pancetta per carbonara
Rosa Dell Angelo Pancetta per carbonara
2 × 120 gr
4
99
Paddenstoelenmix | Pasta
Delhaize Paddenstoelenmix | Pasta
2 × 200 gr
2+1 gratis
3
49
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Kruiden | Rozemarijn
Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
21 gr
-10% voor 3
2
95
Tomato frito
Heinz Tomato frito
350 gr
0
83
Pecorino romano | bob geraspt
Delhaize Pecorino romano | bob geraspt
70 gr
2
59
Dame de Montrose | Houten kist | 2014
France - Frankrijk Dame de Montrose | Houten kist | 2014
37,5 cl
-40%
11
99
€19,99
Bouillon met laag zoutgehalte   | Kip |  108 g
Knorr Bouillon met laag zoutgehalte | Kip | 108 g
109 gr
3+1 gratis
2
69
Wortelen | Extra fijn
Hak Wortelen | Extra fijn
2 × 215 gr
2de tegen -50%
1
85
Kruiden | Kruidenbuiltje
Santa Maria Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
-10% voor 3
5
59

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€56,39