⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenPappardelle met kruiden en zeebarbeel
Delhaize logo
  • Pappardelle met kruiden en zeebarbeel

Pappardelle met kruiden en zeebarbeel

Pappardelle met kruiden en zeebarbeel
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • peterselie (voor de saus)
  • 1 el kappertjes
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 4 blaadjes salie (voor de saus)
  • 90 g gedroogde tomaten met basilicum
  • 1 kl zout
  • 1 el olijfolie (voor de saus)
  • olijfolie (voor de pasta)
  • salie
  • 8 kleine zeebarbeelfilets
  • 20 g peterselie (voor de pasta)
  • 20 g kervel
  • 20 g oregano
  • 150 g bloem voor pasta
  • 1 ei
  • peper
  • 5 e.l. olijfolie
  • peterselie (voor de saus)
  • 1 el kappertjes
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 4 blaadjes salie (voor de saus)
  • 90 g gedroogde tomaten met basilicum
  • 1 kl zout
  • 1 el olijfolie (voor de saus)
  • olijfolie (voor de pasta)
  • salie
  • 8 kleine zeebarbeelfilets
  • 20 g peterselie (voor de pasta)
  • 20 g kervel
  • 20 g oregano
  • 150 g bloem voor pasta
  • 1 ei

Begin met koken

: 20 min + 4 min gaartijd
1
Blancheer kort de verse kruiden voor de pasta en spoel onder koud water. Mix de kruiden in de blender met een beetje olijfolie.
2
Kneed de bloem met het ei en het zout en voeg beetje bij beetje het kruidenmengsel toe. Kneed verder en voeg beetje bij beetje olijfolie toe tot je een elastische deegbal hebt. Rol de bal met een deegrol uit en snijd lange repen pappardelle af. Kook de pappardelle 4 min in gezouten water.
3
Meng de gedroogde tomaten, de olijven, de kappertjes, de fijngehakte salie en de peterselie door elkaar en voeg er de olijfolie bij.
4
Bak de zeebarbeel in de olijfolie en kruid met peper en zout.
5
Schik de pasta op borden en doe er de vis en de tomatenolijfsaus bij.
1
Blancheer kort de verse kruiden voor de pasta en spoel onder koud water. Mix de kruiden in de blender met een beetje olijfolie.
2
Kneed de bloem met het ei en het zout en voeg beetje bij beetje het kruidenmengsel toe. Kneed verder en voeg beetje bij beetje olijfolie toe tot je een elastische deegbal hebt. Rol de bal met een deegrol uit en snijd lange repen pappardelle af. Kook de pappardelle 4 min in gezouten water.
3
Meng de gedroogde tomaten, de olijven, de kappertjes, de fijngehakte salie en de peterselie door elkaar en voeg er de olijfolie bij.
4
Bak de zeebarbeel in de olijfolie en kruid met peper en zout.
5
Schik de pasta op borden en doe er de vis en de tomatenolijfsaus bij.
Nutritionele informatie
Energie: 519 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Lactose vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rode mul filet
8

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Kappertjes | Surfines
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Zwarte olijf
Delhaize Zwarte olijf
130 gr
2+1 gratis
2
99
Salie | Verpakt
Delhaize Salie | Verpakt
20 gr
1
79
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
Delhaize Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
90 gr
2+1 gratis
2
69
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Salie | Verpakt
Delhaize Salie | Verpakt
20 gr
1
79
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Kervel
Delhaize Kervel
100 gr
2
39
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
30 gr
6
15
Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69

Reeds in je keuken

Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€34,21