1
Blancheer kort de verse kruiden voor de pasta en spoel onder koud water. Mix de kruiden in de blender met een beetje olijfolie.
2
Kneed de bloem met het ei en het zout en voeg beetje bij beetje het kruidenmengsel toe. Kneed verder en voeg beetje bij beetje olijfolie toe tot je een elastische deegbal hebt. Rol de bal met een deegrol uit en snijd lange repen pappardelle af. Kook de pappardelle 4 min in gezouten water.
3
Meng de gedroogde tomaten, de olijven, de kappertjes, de fijngehakte salie en de peterselie door elkaar en voeg er de olijfolie bij.
4
Bak de zeebarbeel in de olijfolie en kruid met peper en zout.
5
Schik de pasta op borden en doe er de vis en de tomatenolijfsaus bij.
1
Blancheer kort de verse kruiden voor de pasta en spoel onder koud water. Mix de kruiden in de blender met een beetje olijfolie.
2
Kneed de bloem met het ei en het zout en voeg beetje bij beetje het kruidenmengsel toe. Kneed verder en voeg beetje bij beetje olijfolie toe tot je een elastische deegbal hebt. Rol de bal met een deegrol uit en snijd lange repen pappardelle af. Kook de pappardelle 4 min in gezouten water.
3
Meng de gedroogde tomaten, de olijven, de kappertjes, de fijngehakte salie en de peterselie door elkaar en voeg er de olijfolie bij.
4
Bak de zeebarbeel in de olijfolie en kruid met peper en zout.
5
Schik de pasta op borden en doe er de vis en de tomatenolijfsaus bij.