1
Verwarm de oven voor op 225°C. Snijd de courgette overlangs in 4. Snijd de bloemkool en de broccoli in grote stukken. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de groenten over, besprenkel ze met 2 el olijfolie en schuif 20 min. in de oven.
2
Kook de linzen 20 min. in een steelpan, volgens de instructies op de verpakking.
3
Fruit de gesnipperde ui op een zacht vuurtje, in een stoofpan met 2 el olijfolie en de kerrie. Voeg na 5 min. het sap van de citroen toe, de suiker en de kokosmelk. Rasp de gember en pers met de vingers het sap uit de pulp, boven de stoofpan. Laat zachtjes pruttelen.
4
Verwijder het loof van de radijzen, dompel ze in een steelpan kokend water en kook ze 2 min. Giet ze af en snijd ze in 2.
5
Giet de gekookte linzen af, doe ze terug in de steelpan en haal de pan van het vuur. Voeg er 2 el olie, peper en zout aan toe. Serveer de linzen met de saus, de gebakken groenten, de radijzen en werk af met koriandertakjes.
1
Verwarm de oven voor op 225°C. Snijd de courgette overlangs in 4. Snijd de bloemkool en de broccoli in grote stukken. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de groenten over, besprenkel ze met 2 el olijfolie en schuif 20 min. in de oven.
2
Kook de linzen 20 min. in een steelpan, volgens de instructies op de verpakking.
3
Fruit de gesnipperde ui op een zacht vuurtje, in een stoofpan met 2 el olijfolie en de kerrie. Voeg na 5 min. het sap van de citroen toe, de suiker en de kokosmelk. Rasp de gember en pers met de vingers het sap uit de pulp, boven de stoofpan. Laat zachtjes pruttelen.
4
Verwijder het loof van de radijzen, dompel ze in een steelpan kokend water en kook ze 2 min. Giet ze af en snijd ze in 2.
5
Giet de gekookte linzen af, doe ze terug in de steelpan en haal de pan van het vuur. Voeg er 2 el olie, peper en zout aan toe. Serveer de linzen met de saus, de gebakken groenten, de radijzen en werk af met koriandertakjes.