1
Verdeel de krieltjes rechtstreeks over het rooster van de barbecue en bak ze gedurende 20 min., terwijl je ze regelmatig omdraait.
2
Meng de skyr met de honing, de tahini, het citroensap, peper en zout.
3
Spoel de forellen onder koud water en dep ze met keukenpapier droog. Gril ze ± 3 min. per kant. Kruid ze op het einde van de kooktijd met peper en zout.
4
Verwijder de dikke steeltjes van de dille en de waterkers. Spoel de waterkers goed en meng alles met de olie, de azijn, peper en zout.
5
Serveer de forellen met de krieltjes, de saus en het kruidenslaatje.
1
Verdeel de krieltjes rechtstreeks over het rooster van de barbecue en bak ze gedurende 20 min., terwijl je ze regelmatig omdraait.
2
Meng de skyr met de honing, de tahini, het citroensap, peper en zout.
3
Spoel de forellen onder koud water en dep ze met keukenpapier droog. Gril ze ± 3 min. per kant. Kruid ze op het einde van de kooktijd met peper en zout.
4
Verwijder de dikke steeltjes van de dille en de waterkers. Spoel de waterkers goed en meng alles met de olie, de azijn, peper en zout.
5
Serveer de forellen met de krieltjes, de saus en het kruidenslaatje.