1
Snijd de radijzen en de ontpitte rode peper in fijne plakjes. Snijd de ingekorte uitjes in 2 en dan in lange ultrafijne slierten. Doe alles in een diep bord. Voeg de suiker toe, de ciderazijn en overgiet met koud water tot de groenten net bedekt zijn. Meng en laat marineren.
2
Meng de mosterd op oude wijze, de balsamicoazijn, ⅔ van de olijfolie, het citroensap, de geraspte citroenzeste, peper en zout tot een dressing.
3
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje, in een antiaanbakpan zonder toevoeging van vetstof. Snijd de komkommer en de feta in blokjes. Snijd de druiven in 2.
4
Verwarm een grillpan (of de barbecue). Snijd 4 mooie schijven uit de watermeloen, smeer ze lichtjes in met de rest van de olijfolie en gril ze kort aan de 2 kanten. Beleg ze met alle elementen, ook de rodevruchtenmix, de rucola en de uitgelekte pickles. Besprenkel met een beetje dressing en serveer. Of hoe je indruk kunt maken met een voorgerecht!
1
Snijd de radijzen en de ontpitte rode peper in fijne plakjes. Snijd de ingekorte uitjes in 2 en dan in lange ultrafijne slierten. Doe alles in een diep bord. Voeg de suiker toe, de ciderazijn en overgiet met koud water tot de groenten net bedekt zijn. Meng en laat marineren.
2
Meng de mosterd op oude wijze, de balsamicoazijn, ⅔ van de olijfolie, het citroensap, de geraspte citroenzeste, peper en zout tot een dressing.
3
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje, in een antiaanbakpan zonder toevoeging van vetstof. Snijd de komkommer en de feta in blokjes. Snijd de druiven in 2.
4
Verwarm een grillpan (of de barbecue). Snijd 4 mooie schijven uit de watermeloen, smeer ze lichtjes in met de rest van de olijfolie en gril ze kort aan de 2 kanten. Beleg ze met alle elementen, ook de rodevruchtenmix, de rucola en de uitgelekte pickles. Besprenkel met een beetje dressing en serveer. Of hoe je indruk kunt maken met een voorgerecht!