1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de hele zoete aardappelen in een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u. en schil ze.
2
Breng 5 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Haal de pan van het vuur en voeg het vruchtvlees van de zoete aardappelen toe, samen met de zure room en de Espelettepeper, naar eigen smaak. Mix tot een gladde crème en breng verder op smaak. Houd warm.
3
Fruit het vlees met de boter in een braadpan. Giet er 1,5 dl water bij, roer de aanbaksels los en laat 5 min. op een zacht vuurtje sudderen.
4
Breng een kookpot water aan de kook en dompel er de lasagnevellen gedurende 3 min. in.
5
Giet een beetje zoete aardappelcrème in de borden. Voeg 2 uitgelekte lasagnevellen toe in elk bord, verfrommel ze lichtjes en verdeel er de pulled pork over. Besprenkel met een scheutje olijfolie, werk af met basilicum en serveer.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de hele zoete aardappelen in een ovenschaal, bak ze gedurende 1 u. en schil ze.
2
Breng 5 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Haal de pan van het vuur en voeg het vruchtvlees van de zoete aardappelen toe, samen met de zure room en de Espelettepeper, naar eigen smaak. Mix tot een gladde crème en breng verder op smaak. Houd warm.
3
Fruit het vlees met de boter in een braadpan. Giet er 1,5 dl water bij, roer de aanbaksels los en laat 5 min. op een zacht vuurtje sudderen.
4
Breng een kookpot water aan de kook en dompel er de lasagnevellen gedurende 3 min. in.
5
Giet een beetje zoete aardappelcrème in de borden. Voeg 2 uitgelekte lasagnevellen toe in elk bord, verfrommel ze lichtjes en verdeel er de pulled pork over. Besprenkel met een scheutje olijfolie, werk af met basilicum en serveer.