1
Hou het puntje van de wortel opzij om er later de neus mee te maken en rasp de rest. Voeg het sinaasappelsap toe, 2 eetlepels olie, een beetje zout en meng. Snij 2 plakjes af van de gele tomaat voor de oren en kleine stukjes van de komkommer voor de ogen en de mond (zie foto).
2
Bereid een gewone omelet met de losgeklopte en gekruide eieren (gebakken in ½ eetlepel olie). Probeer om er een beetje een driehoekige vorm aan te geven.
3
Schuif de omelet in het midden van het bord, leg er de wortelen rond voor de manen en schik er de andere stukjes groenten op. Serveer met een beetje brood.
1
Hou het puntje van de wortel opzij om er later de neus mee te maken en rasp de rest. Voeg het sinaasappelsap toe, 2 eetlepels olie, een beetje zout en meng. Snij 2 plakjes af van de gele tomaat voor de oren en kleine stukjes van de komkommer voor de ogen en de mond (zie foto).
2
Bereid een gewone omelet met de losgeklopte en gekruide eieren (gebakken in ½ eetlepel olie). Probeer om er een beetje een driehoekige vorm aan te geven.
3
Schuif de omelet in het midden van het bord, leg er de wortelen rond voor de manen en schik er de andere stukjes groenten op. Serveer met een beetje brood.