1
Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes, kort ze in en snipper ze fijn. Fruit ze minstens 10 min. op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met de helft van de boter.
2
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Doe ze in een kookpot koud water, breng aan de kook en reken 5 min. kooktijd zodra het kookpunt bereikt is. Giet de aardappelen af en schep ze bij de spruitjes in de braadpan. Voeg ook de rest van de boter toe en fruit alles 5 min., nog altijd op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
3
Ontpit intussen de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Klop de eieren met de room, peper en zout. Giet de losgeklopte eieren in de braadpan, voeg de tomaten toe en laat op een zacht vuurtje stollen. Bestrooi met de geraspte parmigiano en laat de kaas lichtjes smelten.
4
Dien heel warm op en geef er eventueel een groen slaatje bij.
1
Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes, kort ze in en snipper ze fijn. Fruit ze minstens 10 min. op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met de helft van de boter.
2
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Doe ze in een kookpot koud water, breng aan de kook en reken 5 min. kooktijd zodra het kookpunt bereikt is. Giet de aardappelen af en schep ze bij de spruitjes in de braadpan. Voeg ook de rest van de boter toe en fruit alles 5 min., nog altijd op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
3
Ontpit intussen de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Klop de eieren met de room, peper en zout. Giet de losgeklopte eieren in de braadpan, voeg de tomaten toe en laat op een zacht vuurtje stollen. Bestrooi met de geraspte parmigiano en laat de kaas lichtjes smelten.
4
Dien heel warm op en geef er eventueel een groen slaatje bij.