Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenOmelet- en komkommerrolletjes
Delhaize logo
  • Omelet- en komkommerrolletjes
    A

Omelet- en komkommerrolletjes

Omelet- en komkommerrolletjesA
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 200 g gerookte zalm in sneetjes
  • 1 komkommer
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 6 eieren
  • 80 g verse geitenkaas
  • 100 g verse volle kaas
  • 10 g munt
  • 10 g basilicum
  • 10 g koriander
  • 1/2 dl olijfolie
  • 1 snufje Espelettepeper
  • peper
  • 200 g gerookte zalm in sneetjes
  • 1 komkommer
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 6 eieren
  • 80 g verse geitenkaas
  • 100 g verse volle kaas
  • 10 g munt
  • 10 g basilicum
  • 10 g koriander
  • 1/2 dl olijfolie
  • 1 snufje Espelettepeper
  • peper

Begin met koken

: 20 min + 30 min baktijd + 30 min rusttijd
1
Verwarm de oven voor op 220°C op grillstand.
2
Mise en place: begin met de vulling van de rolletjes. Besprenkel de paprika’s royaal met olijfolie en gril ze in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min. Haal de paprika’s na de baktijd uit de oven, dek ze af met aluminiumfolie en laat ± 10 min afkoelen. Als de paprika’s koud zijn, kun je ze gemakkelijk ontvellen. Snijd daarna ook het kroontje weg en verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Snijd de paprika’s in 4.
3
Snijd de komkommer met de mandoline in de lengte, in flinterdunne plakken.
4
Hak de verse kruiden fijn en meng ze met de verse kaas, de geitenkaas en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
5
Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Zet een pannetje op het vuur met wat olijfolie en bak 2 dunne omeletjes. Zet ze even aan de kant zodat ze kunnen afkoelen.
6
Stel nu de rolletjes samen. We maken 2 soorten. Voor de eerste soort neem je de omeletten en de komkommerplakjes.
7
Neem een omelet en dresseer er de komkommerplakjes licht overlappend van boven naar beneden op. Werk af met de rode paprika’s en de verse kaas.
8
Rol de omeletten stevig op en wikkel ze in een vel vershoudfolie. Span goed aan en laat minstens een halfuurtje opstijven in de koelkast.
9
Voor de tweede soort start je met een reep komkommer. Besmeer met kaas, leg er een reepje gerookte zalm op en besmeer opnieuw met kaas. Werk af met een plakje gele paprika en rol op tot een rolletje ter grootte van een stukje sushi. Schik de rolletjes op een bord, dek af met vershoudfolie en laat even opstijven in de koelkast.
10
Haal de omelet- en komkommerolletjes net voor het serveren uit de koelkast. Snijd de omelet in rolletjes van ± 3 cm zodat ze even groot zijn als de komkommer-zalmrolletjes. Schik alles mooi op een bord en werk af met een beetje Espelettepeper.
1
Verwarm de oven voor op 220°C op grillstand.
2
Mise en place: begin met de vulling van de rolletjes. Besprenkel de paprika’s royaal met olijfolie en gril ze in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min. Haal de paprika’s na de baktijd uit de oven, dek ze af met aluminiumfolie en laat ± 10 min afkoelen. Als de paprika’s koud zijn, kun je ze gemakkelijk ontvellen. Snijd daarna ook het kroontje weg en verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Snijd de paprika’s in 4.
3
Snijd de komkommer met de mandoline in de lengte, in flinterdunne plakken.
4
Hak de verse kruiden fijn en meng ze met de verse kaas, de geitenkaas en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
5
Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Zet een pannetje op het vuur met wat olijfolie en bak 2 dunne omeletjes. Zet ze even aan de kant zodat ze kunnen afkoelen.
6
Stel nu de rolletjes samen. We maken 2 soorten. Voor de eerste soort neem je de omeletten en de komkommerplakjes.
7
Neem een omelet en dresseer er de komkommerplakjes licht overlappend van boven naar beneden op. Werk af met de rode paprika’s en de verse kaas.
8
Rol de omeletten stevig op en wikkel ze in een vel vershoudfolie. Span goed aan en laat minstens een halfuurtje opstijven in de koelkast.
9
Voor de tweede soort start je met een reep komkommer. Besmeer met kaas, leg er een reepje gerookte zalm op en besmeer opnieuw met kaas. Werk af met een plakje gele paprika en rol op tot een rolletje ter grootte van een stukje sushi. Schik de rolletjes op een bord, dek af met vershoudfolie en laat even opstijven in de koelkast.
10
Haal de omelet- en komkommerolletjes net voor het serveren uit de koelkast. Snijd de omelet in rolletjes van ± 3 cm zodat ze even groot zijn als de komkommer-zalmrolletjes. Schik alles mooi op een bord en werk af met een beetje Espelettepeper.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 518; energie (kCal): 124; vetten (g): 9,4; verzadigde vetten (g): 2,8; koolhydraten (g): 1,9; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 149,54
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 518; energie (kCal): 124; vetten (g): 9,4; verzadigde vetten (g): 2,8; koolhydraten (g): 1,9; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 149,54
Gluten vrij
Brunch
Brunch
Hapjes

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Piment d'espelette
1 snufje

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Zalm | Gerookt | Bio
Delhaize Zalm | Gerookt | Bio
2 × 140 gr
-25%
Bio
    5
    99
    €7,99
    Komkommer
    Delhaize Komkommer
    1 st
    0
    99
    Paprika | Geel
    Delhaize Paprika | Geel
    1 st
    1
    19
    Paprika | Rood
    Delhaize Paprika | Rood
    1 st
    0
    99
    Eieren | Bruine | Medium
    Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    69
    Geitenkaas
    ChèvrArdennes Geitenkaas
    120 gr
    2
    89
    Smeerkaas | Light | 8 porties
    Maredsous Smeerkaas | Light | 8 porties
    8 x 16 gr
    4
    99
    Munt | Verpakt
    Delhaize Munt | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Kruiden | Basilicum
    Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    -10% voor 3
    3
    35

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Smaakvol
    Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
    35 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €33,56

    Mis geen enkel voordeel

    Ontdek exclusieve voordelen. Log in.