1
Houd de helft van de salie apart voor de afwerking. Hak de resterende groene kruiden fijn. Meng de ricotta en de geitenkaas met 2/3 van de parmigiano, het ei en de gehakte kruiden. Kruid met peper en zout en meng nogmaals.
2
Snijd de pompoen in de helft. Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken. Kook het vruchtvlees gaar in kokend gezouten water gedurende ± 15 min. Giet af en mix de pompoen met de tomatenblokjes. Giet de room erbij en kruid met peper en zout.
3
Verwarm de oven voor op 160°C.
4
Giet de helft van de tomaten-pompoensaus in een ovenschaal. Schep de kaasmengeling in een spuitzak en spuit de cannelloni ermee op. Overgiet met de rest van de saus en bestrooi met de resterende parmigiano. Dek zorgvuldig af met een vel aluminiumfolie en stoom gaar in de oven gedurende 45 min. Verwijder 10 min voor het einde van de gaartijd de aluminiumfolie en gratineer de cannelloni nog enkele minuten. Hak de resterende salie grof en werk de cannelloni ermee af.
1
Houd de helft van de salie apart voor de afwerking. Hak de resterende groene kruiden fijn. Meng de ricotta en de geitenkaas met 2/3 van de parmigiano, het ei en de gehakte kruiden. Kruid met peper en zout en meng nogmaals.
2
Snijd de pompoen in de helft. Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken. Kook het vruchtvlees gaar in kokend gezouten water gedurende ± 15 min. Giet af en mix de pompoen met de tomatenblokjes. Giet de room erbij en kruid met peper en zout.
3
Verwarm de oven voor op 160°C.
4
Giet de helft van de tomaten-pompoensaus in een ovenschaal. Schep de kaasmengeling in een spuitzak en spuit de cannelloni ermee op. Overgiet met de rest van de saus en bestrooi met de resterende parmigiano. Dek zorgvuldig af met een vel aluminiumfolie en stoom gaar in de oven gedurende 45 min. Verwijder 10 min voor het einde van de gaartijd de aluminiumfolie en gratineer de cannelloni nog enkele minuten. Hak de resterende salie grof en werk de cannelloni ermee af.