Delhaize logo
  • Bouillabaisse

Bouillabaisse

Bouillabaisse
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g zeebaarsfilets met vel
  • 250 g roodbaarsfilet
  • 200 g kabeljauwhaasje
  • 450 g ongepelde extra large garnaalstaarten
  • 1 kg trostomaten
  • 2 kleine venkelknollen
  • 500 g wortelen
  • 1 ui
  • 800 g krieltjes
  • 5 dl water
  • 2 dl witte wijn
  • 5 dl ‘groentebouillon’ Fundo
  • 38 cl schaaldierenfond (2 bokalen)
  • 38 cl visfond (2 bokalen)
  • 3 el olijfolie
  • 3 blaadjes laurier
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 kl cayennepeper
  • 1 dopje saffraandraadjes
  • peper
  • 250 g zeebaarsfilets met vel
  • 250 g roodbaarsfilet
  • 200 g kabeljauwhaasje
  • 450 g ongepelde extra large garnaalstaarten
  • 1 kg trostomaten
  • 2 kleine venkelknollen
  • 500 g wortelen
  • 1 ui
  • 800 g krieltjes
  • 5 dl water
  • 2 dl witte wijn
  • 5 dl ‘groentebouillon’ Fundo
  • 38 cl schaaldierenfond (2 bokalen)
  • 38 cl visfond (2 bokalen)
  • 3 el olijfolie