Tot en met 20 november, geniet van een korting tot ā‚¬15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenMezzelune met espuma van parmigiano
Delhaize logo
  • Mezzelune met espuma van parmigiano
    D

Mezzelune met espuma van parmigiano

Mezzelune met espuma van parmigianoD
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediƫnten voor

Ingrediƫnten
6 porties
  • 1/2 bussel bieslook
  • 500 g Bertagni mezzelune truffel en parmigiano
  • 70 g parmigiano
  • 5 dl volle melk
  • 7 cl room met 40% v.g.
  • 4 cl droge witte wijn
  • peper
  • zout
  • 1/2 bussel bieslook
  • 500 g Bertagni mezzelune truffel en parmigiano
  • 70 g parmigiano
  • 5 dl volle melk
  • 7 cl room met 40% v.g.
  • 4 cl droge witte wijn
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
1
Kook de mezzelune volgens de instructies op de verpakking. Rasp de parmigiano.
2
Warm de melk en de witte wijn zachtjes op in een steelpan en laat 5 min. pruttelen. Voeg de room toe en haal de pan van het vuur. Meng er de geraspte parmigiano onder en breng verder op smaak.
3
Dresseer de pasta in diepe borden. Mix de hete saus kort met een staafmixer om ze te doen schuimen en lepel wat espuma op de pasta. Bestrooi met gehakte bieslook en dien meteen op.
4
Tip: Wikkel de bussel bieslook in een dikke strook keukenpapier om ze gemakkelijk te hakken: de strak gebundelde bieslooktakjes zullen niet meer rollen en zo kun je ze heel fijn snijden.
1
Kook de mezzelune volgens de instructies op de verpakking. Rasp de parmigiano.
2
Warm de melk en de witte wijn zachtjes op in een steelpan en laat 5 min. pruttelen. Voeg de room toe en haal de pan van het vuur. Meng er de geraspte parmigiano onder en breng verder op smaak.
3
Dresseer de pasta in diepe borden. Mix de hete saus kort met een staafmixer om ze te doen schuimen en lepel wat espuma op de pasta. Bestrooi met gehakte bieslook en dien meteen op.
4
Tip: Wikkel de bussel bieslook in een dikke strook keukenpapier om ze gemakkelijk te hakken: de strak gebundelde bieslooktakjes zullen niet meer rollen en zo kun je ze heel fijn snijden.
Nutritionele informatie
D
Per 100g: Energie: 189 kcal - Vetten: 10,8 g - Koolhydraten: 14,4 g - Vezels: 0,2 g - Eiwitten: 7,8 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediĆ«nten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ā€˜Maten en gewichtenā€™ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge HygiĆ«neraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediĆ«nten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 189 kcal - Vetten: 10,8 g - Koolhydraten: 14,4 g - Vezels: 0,2 g - Eiwitten: 7,8 g
Vegetarisch
Veggie - minder dan 3ā‚¬
Voorgerecht