1
Snipper de knoflook en de ui fijn. Ontpit de paprika’s en snijd ze in kleine stukken. Snijd de tomaten in grote stukken. Fruit alles 2 min. op een vrij hoog vuur, in een stoofpan met 4 el olijfolie en de Picadillo. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 30 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Snijd de kipfilets in blokjes en rijg ze op satéstokjes. Bestrijk ze langs alle kanten met de kruidenpasta, dek af en laat op kamertemperatuur rusten.
3
Haal de maiskorrels van de kolven en mix ze fijn met de melk, een beetje chilipoeder en zout. Warm deze puree zachtjes op.
4
Smeer de brochettes in met de rest van de olijfolie en gril ze ± 10 min. in een braadpan op een matig vuurtje. Draai ze regelmatig om. Hak de ontpitte rode peper en de koriander fijn. Snipper de lenteuitjes fijn en snijd de avocado’s in partjes.
5
Breng de tomatensaus verder op smaak. Serveer ze met de brochettes, de maispuree, de nacho chips en de avocado. Bestrooi met koriander, lenteuitjes en rode peper. ¡Ay, caramba!
1
Snipper de knoflook en de ui fijn. Ontpit de paprika’s en snijd ze in kleine stukken. Snijd de tomaten in grote stukken. Fruit alles 2 min. op een vrij hoog vuur, in een stoofpan met 4 el olijfolie en de Picadillo. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 30 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Snijd de kipfilets in blokjes en rijg ze op satéstokjes. Bestrijk ze langs alle kanten met de kruidenpasta, dek af en laat op kamertemperatuur rusten.
3
Haal de maiskorrels van de kolven en mix ze fijn met de melk, een beetje chilipoeder en zout. Warm deze puree zachtjes op.
4
Smeer de brochettes in met de rest van de olijfolie en gril ze ± 10 min. in een braadpan op een matig vuurtje. Draai ze regelmatig om. Hak de ontpitte rode peper en de koriander fijn. Snipper de lenteuitjes fijn en snijd de avocado’s in partjes.
5
Breng de tomatensaus verder op smaak. Serveer ze met de brochettes, de maispuree, de nacho chips en de avocado. Bestrooi met koriander, lenteuitjes en rode peper. ¡Ay, caramba!