1
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergines overlangs in 4, snijd het vruchtvlees hier en daar in met een mes en leg ze op de ovenplaat. Besprenkel ze met 3 el olijfolie, kruid met peper en zout en bak ze 40 min.
2
Rasp intussen de witte ui en de geschilde aardappelen. Kruid ze met peper en zout en meng. Doe ze in een grote braadpan met 2 el hete olijfolie, druk goed aan en laat 10 min. stollen. Draai om en bak nog ± 10 min.
3
Snijd de wortelen in dunne lange plakjes. Snipper de spitskool, de rode ui en de lente-uitjes fijn. Snijd de courgette in 2, verwijder de pitjes en snijd ze in fijne plakjes. Doe alles in een slakom en meng er de azijn, peper en zout onder.
4
Verwijder de schil van de gebakken aubergines, plet ze met een vork en breng verder op smaak.
5
Dresseer de rösti in een schaal, verdeel er de geplette aubergines bovenop en voeg de groenten op azijn toe. Dien meteen op.
1
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een ovenplaat met bakpapier. Snijd de aubergines overlangs in 4, snijd het vruchtvlees hier en daar in met een mes en leg ze op de ovenplaat. Besprenkel ze met 3 el olijfolie, kruid met peper en zout en bak ze 40 min.
2
Rasp intussen de witte ui en de geschilde aardappelen. Kruid ze met peper en zout en meng. Doe ze in een grote braadpan met 2 el hete olijfolie, druk goed aan en laat 10 min. stollen. Draai om en bak nog ± 10 min.
3
Snijd de wortelen in dunne lange plakjes. Snipper de spitskool, de rode ui en de lente-uitjes fijn. Snijd de courgette in 2, verwijder de pitjes en snijd ze in fijne plakjes. Doe alles in een slakom en meng er de azijn, peper en zout onder.
4
Verwijder de schil van de gebakken aubergines, plet ze met een vork en breng verder op smaak.
5
Dresseer de rösti in een schaal, verdeel er de geplette aubergines bovenop en voeg de groenten op azijn toe. Dien meteen op.