1
Haal de burgers 30 min. op voorhand uit de koelkast.
2
Maak de saus met Luikse siroop: meng alle ingrediënten met een garde in een kom.
3
Verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog vuur. Smeer de burgers in met olijfolie en schroei ze 1 min. per kant dicht in de hete braadpan. Verlaag het vuur en bak de burgers naar eigen smaak. Kruid met peper en zout.
4
Snijd intussen de sneetjes Ardense filet in 2 en gril ze in een lichtjes geoliede braadpan. Snijd de broodjes in 2 en rooster ze met de snijkant naar onder op een grill of in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
5
Snijd de sneetjes Maredsous in 2, leg ze op de burgers en laat 1 min. rusten. Beleg de broodjes met de saus, de burgers, de sneetjes Ardense filet en de jonge spinazieblaadjes. Mjammie!
1
Haal de burgers 30 min. op voorhand uit de koelkast.
2
Maak de saus met Luikse siroop: meng alle ingrediënten met een garde in een kom.
3
Verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog vuur. Smeer de burgers in met olijfolie en schroei ze 1 min. per kant dicht in de hete braadpan. Verlaag het vuur en bak de burgers naar eigen smaak. Kruid met peper en zout.
4
Snijd intussen de sneetjes Ardense filet in 2 en gril ze in een lichtjes geoliede braadpan. Snijd de broodjes in 2 en rooster ze met de snijkant naar onder op een grill of in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
5
Snijd de sneetjes Maredsous in 2, leg ze op de burgers en laat 1 min. rusten. Beleg de broodjes met de saus, de burgers, de sneetjes Ardense filet en de jonge spinazieblaadjes. Mjammie!