1
Verwarm de oven voor op 185°C.
2
Spoel de krieltjes en schik ze in een ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie en voeg de kruiden toe. Kneus de look onder je mes en voeg ze bij de krieltjes. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat de krieltjes 30 min. garen in de oven. Schep ze regelmatig eens om. Zo kunnen de kruiden en look zich goed mengen.
3
Pel en snijd de sjalot fijn en snijd het vlees in dobbelstenen van 0,5 cm op 0,5 cm. Meng deze met de fijngehakte platte peterselie, kappertjes, citroenolie, 2 el olijfolie, de worcestershiresaus, mosterd, tabasco en de eidooiers. Kruid verder af met peper en zout.
4
Pel en snijd de rode ui in fijne ringen. Verwijder de buitenste beschadigde bladeren van de kropsla, was en droog ze zorgvuldig. Meng de sla met de rode ui, de fijngesneden bieslook en de gehalveerde kerstomaatjes. Breng de salade op smaak met de rest van de olijfolie, peper en zout.
1
Verwarm de oven voor op 185°C.
2
Spoel de krieltjes en schik ze in een ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie en voeg de kruiden toe. Kneus de look onder je mes en voeg ze bij de krieltjes. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat de krieltjes 30 min. garen in de oven. Schep ze regelmatig eens om. Zo kunnen de kruiden en look zich goed mengen.
3
Pel en snijd de sjalot fijn en snijd het vlees in dobbelstenen van 0,5 cm op 0,5 cm. Meng deze met de fijngehakte platte peterselie, kappertjes, citroenolie, 2 el olijfolie, de worcestershiresaus, mosterd, tabasco en de eidooiers. Kruid verder af met peper en zout.
4
Pel en snijd de rode ui in fijne ringen. Verwijder de buitenste beschadigde bladeren van de kropsla, was en droog ze zorgvuldig. Meng de sla met de rode ui, de fijngesneden bieslook en de gehalveerde kerstomaatjes. Breng de salade op smaak met de rest van de olijfolie, peper en zout.