1
Hak de koriander fijn en giet in een bord. Voeg de in plakjes gesneden look, het sap van de limoenen, het korianderpoeder, de olijfolie en peper en zout toe. Meng.
2
Leg de scampiās, zeevruchten of vis in de marinade en draai deze verschillende keren zodat ze ermee doordrongen worden. Dek af en plaats minstens 1 uur en maximaal 4 uur in de koelkast. Meng af en toe.
3
Haal het bord ongeveer 30 minuten op voorhand uit de koelkast. Laat de scampiās (of andere schaaldieren) uitlekken, verwijder de stukken look en rooster deze op de barbecue of grill.
1
Hak de koriander fijn en giet in een bord. Voeg de in plakjes gesneden look, het sap van de limoenen, het korianderpoeder, de olijfolie en peper en zout toe. Meng.
2
Leg de scampiās, zeevruchten of vis in de marinade en draai deze verschillende keren zodat ze ermee doordrongen worden. Dek af en plaats minstens 1 uur en maximaal 4 uur in de koelkast. Meng af en toe.
3
Haal het bord ongeveer 30 minuten op voorhand uit de koelkast. Laat de scampiās (of andere schaaldieren) uitlekken, verwijder de stukken look en rooster deze op de barbecue of grill.