⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenLamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Delhaize logo

Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango

Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 5 el olijfolie
  • 1/2 bussel verse munt
  • 1 el balsamico
  • verse tijm (voor de marinade)
  • 1 stukje gember
  • 1/2 bosje koriander
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el balsamicoazijn
  • 12 lamskoteletten
  • 1/2 verse rode peper
  • peper
  • 1/3 kleine rode ui
  • 1/2 limoen bio
  • 1 kiwi
  • 1 gele nectarine
  • 1/2 mango
  • 1 peer
  • 5 el olijfolie
  • 1/2 bussel verse munt
  • 1 el balsamico
  • verse tijm (voor de marinade)
  • 1 stukje gember
  • 1/2 bosje koriander
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el balsamicoazijn
  • 12 lamskoteletten
  • 1/2 verse rode peper
  • peper
  • 1/3 kleine rode ui
  • 1/2 limoen bio
  • 1 kiwi
  • 1 gele nectarine

Begin met koken

1
Wrijf de lamskoteletten in met de look. Smeer ze dan in met olijfolie en bestrooi ze met tijm. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
2
Schil het fruit, verwijder klokhuis en pitten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de peerblokjes in een slakom, voeg het sap van de halve limoen toe en meng. Voeg het andere fruit toe, de geraspte gember, de fijngesnipperde rode ui, de ontpitte en gehakte chilipeper, de balsamicoazijn, de gehakte kruiden, peper, zout en 3 el olijfolie.
3
Meng goed.
4
Verwarm de grill (of barbecue) voor. Bedruip de lamskoteletten opnieuw met een scheutje olijfolie en bak ze op de grill.
5
Serveer warm met de salsa.
1
Wrijf de lamskoteletten in met de look. Smeer ze dan in met olijfolie en bestrooi ze met tijm. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
2
Schil het fruit, verwijder klokhuis en pitten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de peerblokjes in een slakom, voeg het sap van de halve limoen toe en meng. Voeg het andere fruit toe, de geraspte gember, de fijngesnipperde rode ui, de ontpitte en gehakte chilipeper, de balsamicoazijn, de gehakte kruiden, peper, zout en 3 el olijfolie.
3
Meng goed.
4
Verwarm de grill (of barbecue) voor. Bedruip de lamskoteletten opnieuw met een scheutje olijfolie en bak ze op de grill.
5
Serveer warm met de salsa.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue,Pasen
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Lookbol | Netje
75 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Kiwi | Geel | 4st | Bio
4 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Brugnon
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Mango
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Munt | Verpakt
Delhaize Munt | Verpakt
20 gr
1
49
Azijn | Balsamico | Modena
Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
2
09
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Gember | Bio
Delhaize Gember | Bio
150 gr
Bio
    1
    89
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    2
    95
    schenkel | Lam | Celtic
    Delhaize schenkel | Lam | Celtic
    4 × +/- 550 gr
    +/-€
    10
    44
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35
    Rode uien | Netje
    Delhaize Rode uien | Netje
    400 gr
    1
    99
    Limoen | 1 st
    Delhaize Limoen | 1 st
    1 st
    0
    59

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Nashipeer
    Delhaize Nashipeer
    1 st
    1
    69
    Totaal:
    +/-€55,60