1
Verwijder het bovenste deel van de takjes citroenmelisse en hak de rest fijn. Giet in een bord en voeg de plakjes look, de sojasaus, de olijfolie, de 5 Chinese kruiden, het zout en de peper toe. Meng.
2
Leg het vlees in de marinade en draai verschillende keren zodat het vlees er goed mee doordrongen is. Dek af en plaats minstens 1 uur en maximaal 4 uur in de koelkast. Meng af en toe.
3
Haal het bord ongeveer 30 minuten op voorhand uit de koelkast. Laat het vlees uitlekken, verwijder de stukjes look en rooster op de barbecue of grill.
1
Verwijder het bovenste deel van de takjes citroenmelisse en hak de rest fijn. Giet in een bord en voeg de plakjes look, de sojasaus, de olijfolie, de 5 Chinese kruiden, het zout en de peper toe. Meng.
2
Leg het vlees in de marinade en draai verschillende keren zodat het vlees er goed mee doordrongen is. Dek af en plaats minstens 1 uur en maximaal 4 uur in de koelkast. Meng af en toe.
3
Haal het bord ongeveer 30 minuten op voorhand uit de koelkast. Laat het vlees uitlekken, verwijder de stukjes look en rooster op de barbecue of grill.