⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenLamskoteletten en groentepannetje met kurkuma
Delhaize logo
  • Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma

Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma

Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 12 lamskoteletjes
  • 4 enkele takjes platte peterselie
  • 50 g diepvrieserwten
  • 3 wortelen
  • 6 nieuwe aardappelen
  • 2 feuilles laurier
  • 1 ui
  • 1 kl kurkumapoeder
  • olijfolie
  • fleur de sel
  • peper
  • 12 lamskoteletjes
  • 4 enkele takjes platte peterselie
  • 50 g diepvrieserwten
  • 3 wortelen
  • 6 nieuwe aardappelen
  • 2 feuilles laurier
  • 1 ui
  • 1 kl kurkumapoeder
  • olijfolie
  • fleur de sel
  • peper

Begin met koken

1
Pel de ui en hak fijn.
2
Laat aanstoven in een kookpan met een eetlepel olijfolie.
3
Schil de wortelen en snij ze in stukken.
4
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm zijde.
5
Doe deze groenten bij de uien en voeg de laurierbladeren en een koffielepel kurkumapoeder toe. Laat 2 minuten aanstoven.
6
Zet onder water en laat koken tot de groenten gaar zijn.
7
Breng naar believen op smaak met peper en zout.
8
Bak de lamskoteletten in een hete antikleefpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
9
Leg op elk bord een portie groenten (verwijder vooraf de laurierbladeren) en 3 lamskoteletjes.
10
Versier met bladpeterselie, werk af met een beetje peper van de molen en dien onmiddellijk op.
1
Pel de ui en hak fijn.
2
Laat aanstoven in een kookpan met een eetlepel olijfolie.
3
Schil de wortelen en snij ze in stukken.
4
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm zijde.
5
Doe deze groenten bij de uien en voeg de laurierbladeren en een koffielepel kurkumapoeder toe. Laat 2 minuten aanstoven.
6
Zet onder water en laat koken tot de groenten gaar zijn.
7
Breng naar believen op smaak met peper en zout.
8
Bak de lamskoteletten in een hete antikleefpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
9
Leg op elk bord een portie groenten (verwijder vooraf de laurierbladeren) en 3 lamskoteletjes.
10
Versier met bladpeterselie, werk af met een beetje peper van de molen en dien onmiddellijk op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag,Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Lamskroon | Celtic
Delhaize Lamskroon | Celtic
3 × +/- 400 gr
+/-€
17
20
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
Hak Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
1
99
Wortelen | Fijn
Delhaize Wortelen | Fijn
500 gr
1
99
Aardappelen | Nicola
Delhaize Aardappelen | Nicola
1 kg
2
69
Kruiden | Laurier | Poeder
Santa Maria Kruiden | Laurier | Poeder
18 gr
3
89
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
3
55

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Fleur de sel | Guerande
Delhaize Fleur de sel | Guerande
125 gr
3
55
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
+/-€68,89