2
Laat aanstoven in een kookpan met een eetlepel olijfolie.
3
Schil de wortelen en snij ze in stukken.
4
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm zijde.
5
Doe deze groenten bij de uien en voeg de laurierbladeren en een koffielepel kurkumapoeder toe. Laat 2 minuten aanstoven.
6
Zet onder water en laat koken tot de groenten gaar zijn.
7
Breng naar believen op smaak met peper en zout.
8
Bak de lamskoteletten in een hete antikleefpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
9
Leg op elk bord een portie groenten (verwijder vooraf de laurierbladeren) en 3 lamskoteletjes.
10
Versier met bladpeterselie, werk af met een beetje peper van de molen en dien onmiddellijk op.
2
Laat aanstoven in een kookpan met een eetlepel olijfolie.
3
Schil de wortelen en snij ze in stukken.
4
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm zijde.
5
Doe deze groenten bij de uien en voeg de laurierbladeren en een koffielepel kurkumapoeder toe. Laat 2 minuten aanstoven.
6
Zet onder water en laat koken tot de groenten gaar zijn.
7
Breng naar believen op smaak met peper en zout.
8
Bak de lamskoteletten in een hete antikleefpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
9
Leg op elk bord een portie groenten (verwijder vooraf de laurierbladeren) en 3 lamskoteletjes.
10
Versier met bladpeterselie, werk af met een beetje peper van de molen en dien onmiddellijk op.