1
Maak de spinaziescheuten schoon en verwijder de te harde steeltjes. Doe hetzelfde met de rucola en meng dan in een slakom.
2
Doe daarbij 1 mespuntje fleur de sel, 2 x draaien aan de pepermolen en 2 eetlepels balsamicoazijn. Meng voorzichtig.
3
Verdeel de schijfjes carpaccio in rozetvorm op de borden, zodanig dat ze mekaar niet overlappen. Doe er fleur de sel, peper en enkele druppels olijfolie op.
4
Leg salade in het midden en bestrooi met parmezaankrullen.
5
Dien op met grissini, om in de Italiaanse stijl te blijven.
1
Maak de spinaziescheuten schoon en verwijder de te harde steeltjes. Doe hetzelfde met de rucola en meng dan in een slakom.
2
Doe daarbij 1 mespuntje fleur de sel, 2 x draaien aan de pepermolen en 2 eetlepels balsamicoazijn. Meng voorzichtig.
3
Verdeel de schijfjes carpaccio in rozetvorm op de borden, zodanig dat ze mekaar niet overlappen. Doe er fleur de sel, peper en enkele druppels olijfolie op.
4
Leg salade in het midden en bestrooi met parmezaankrullen.
5
Dien op met grissini, om in de Italiaanse stijl te blijven.