1
Leg de satéstokjes eerst enkele uren in water zodat ze niet verbranden op de BBQ.
2
Meng het gehakt met de geraspte ui, look en chili. Meng er ook de peterselie onder.
3
Vorm het gehakt mooi rond de satéstokjes als worstjes. Wrijf ze in met olie en grill ze gaar.
4
Snijd de wortelen en koolrabi's in julienne of rasp en maak er een salade van door te besprenkelen met limoen en olijfolie en af te werken met gekleurde amandelschilfers en koriander.
5
Meng de yogurt met munt, limoen en honing en kruid af met cayennepeper, peper en zout.
6
Verwarm de pittabroodjes kort op de grill en serveer erbij.
1
Leg de satéstokjes eerst enkele uren in water zodat ze niet verbranden op de BBQ.
2
Meng het gehakt met de geraspte ui, look en chili. Meng er ook de peterselie onder.
3
Vorm het gehakt mooi rond de satéstokjes als worstjes. Wrijf ze in met olie en grill ze gaar.
4
Snijd de wortelen en koolrabi's in julienne of rasp en maak er een salade van door te besprenkelen met limoen en olijfolie en af te werken met gekleurde amandelschilfers en koriander.
5
Meng de yogurt met munt, limoen en honing en kruid af met cayennepeper, peper en zout.
6
Verwarm de pittabroodjes kort op de grill en serveer erbij.