1
Verwarm de oven voor op th. 6 -180°C.
2
Klop de eieren en de suiker gedurende 3 min. met een elektrische klopper.
3
Zeef de bloem en voeg in 3 keer toe aan het eiermengsel. Roer voorzichtig met de garde.
4
Laat de boter smelten in de microgolfoven en voeg samen met het zout toe aan de pasta; meng zorgvuldig.
5
Bedek een vierkante bakvorm (met een zijde van ong. 20 cm) met bakpapier en giet er de pasta in.
6
Laat 35 min. bakken in de oven.
7
Bedek de taart met een plank met daarop een gewicht en laat afkoelen.
8
Haal de taart uit haar vorm, snij de randen bij om een mooi regelmatig vierkant te bekomen en snij vervolgens in 16 blokjes.
9
Laat de chocolade smelten in bain-marie.
10
Prik een blokje gebak op een vork en doop het volledig in de chocolade met behulp van een tang.
11
Leg het vervolgens op een bord met kokospoeder en zorg ervoor dat alle kanten bepoederd zijn.
12
Schik gaandeweg de lamingtons op een rooster en laat ze rusten op een koele plaats.
13
Proef wanneer de chocolade krokant is geworden.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 -180°C.
2
Klop de eieren en de suiker gedurende 3 min. met een elektrische klopper.
3
Zeef de bloem en voeg in 3 keer toe aan het eiermengsel. Roer voorzichtig met de garde.
4
Laat de boter smelten in de microgolfoven en voeg samen met het zout toe aan de pasta; meng zorgvuldig.
5
Bedek een vierkante bakvorm (met een zijde van ong. 20 cm) met bakpapier en giet er de pasta in.
6
Laat 35 min. bakken in de oven.
7
Bedek de taart met een plank met daarop een gewicht en laat afkoelen.
8
Haal de taart uit haar vorm, snij de randen bij om een mooi regelmatig vierkant te bekomen en snij vervolgens in 16 blokjes.
9
Laat de chocolade smelten in bain-marie.
10
Prik een blokje gebak op een vork en doop het volledig in de chocolade met behulp van een tang.
11
Leg het vervolgens op een bord met kokospoeder en zorg ervoor dat alle kanten bepoederd zijn.
12
Schik gaandeweg de lamingtons op een rooster en laat ze rusten op een koele plaats.
13
Proef wanneer de chocolade krokant is geworden.