1
Maak de avond van tevoren de kaneelolie klaar. Verwarm de olie tot 60 °C en doe er de kaneelstok in. Laat een nacht trekken. Zeef de olie.
2
Snijd de rodekool in repen van 0,5 centimeter. Snijd de chilipeper in ringen.
3
Verhit een scheut kaneelolie in de wok. Bak de rodekool kort met de chilipeper, de jeneverbessen, de steranijs, de kruidnagels, de blonde rozijnen en de citroen- en sinaasappelschil. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
4
Werk af met verkruimelde kaas, basilicumpluksels en een snuif fleur de sel.
1
Maak de avond van tevoren de kaneelolie klaar. Verwarm de olie tot 60 °C en doe er de kaneelstok in. Laat een nacht trekken. Zeef de olie.
2
Snijd de rodekool in repen van 0,5 centimeter. Snijd de chilipeper in ringen.
3
Verhit een scheut kaneelolie in de wok. Bak de rodekool kort met de chilipeper, de jeneverbessen, de steranijs, de kruidnagels, de blonde rozijnen en de citroen- en sinaasappelschil. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
4
Werk af met verkruimelde kaas, basilicumpluksels en een snuif fleur de sel.