1
Verwarm de olie en de boter in een sauteuse en bak er de stukken konijn aan beide kanten goudbruin in op vrij hoog vuur. Voeg peper en zout toe, neem ze uit de pan en leg ze op een bord.
2
Fruit in dezelfde pan de zilveruitjes gedurende 2 min. op zacht vuur. Bestrooi met bloem, roer 1 min., doe er dan de witte wijn bij. Meng goed, voeg dan 20 cl van de siroop uit de bokaal van de kersen toe (voor 4 porties). Leg de stukken konijn terug in de pan, voeg het kruidentuiltje toe, dek af en laat 40 min. sudderen. Draai de stukken na 20 min. om.
3
Voeg de kersen toe en laat nog 5 min. sudderen. Proef en voeg peper en zout toe indien nodig.
4
Serveer goed warm met knolselderpuree.
1
Verwarm de olie en de boter in een sauteuse en bak er de stukken konijn aan beide kanten goudbruin in op vrij hoog vuur. Voeg peper en zout toe, neem ze uit de pan en leg ze op een bord.
2
Fruit in dezelfde pan de zilveruitjes gedurende 2 min. op zacht vuur. Bestrooi met bloem, roer 1 min., doe er dan de witte wijn bij. Meng goed, voeg dan 20 cl van de siroop uit de bokaal van de kersen toe (voor 4 porties). Leg de stukken konijn terug in de pan, voeg het kruidentuiltje toe, dek af en laat 40 min. sudderen. Draai de stukken na 20 min. om.
3
Voeg de kersen toe en laat nog 5 min. sudderen. Proef en voeg peper en zout toe indien nodig.
4
Serveer goed warm met knolselderpuree.