Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenLinguine met zeevruchten en peterselie
Delhaize logo
  • Linguine met zeevruchten en peterselie
    B

Linguine met zeevruchten en peterselie

Linguine met zeevruchten en peterselieB
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 15 cl droge witte wijn
  • 1/3 bussel bladpeterselie
  • 25 cl lauw water
  • 400 g schaaltjes zeevruchtencocktail
  • 400 g linguine
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 3 afgestreken el bloem
  • gemalen pili-pili
  • 15 cl droge witte wijn
  • 1/3 bussel bladpeterselie
  • 25 cl lauw water
  • 400 g schaaltjes zeevruchtencocktail
  • 400 g linguine
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 3 afgestreken el bloem
  • gemalen pili-pili

Begin met koken

: 20 min.
1
Laat de pasta “al dente” koken.
2
Mix ondertussen de peterselie (nadat je de dikste stelen hebt verwijderd) met het lauwe water. Zet opzij.
3
Doe de olie in een sauteuse en fruit er de geperste looktenen in op heel zacht vuur. Bestrooi na 2 min. met bloem en pili-pili, roer 1 min. Voeg de witte wijn toe en meng de garde. Laat zachtjes inkoken gedurende 2 min., voeg dan de peterseliemix toe. Laat 5 min. op heel zacht vuur sudderen.
4
Doe de zeevruchten bij in de saus en breng op smaak met peper en zout. Laat 1 min. sudderen en neem van het vuur.
5
Voeg de uitgelekte linguine toe, meng en serveer meteen.
1
Laat de pasta “al dente” koken.
2
Mix ondertussen de peterselie (nadat je de dikste stelen hebt verwijderd) met het lauwe water. Zet opzij.
3
Doe de olie in een sauteuse en fruit er de geperste looktenen in op heel zacht vuur. Bestrooi na 2 min. met bloem en pili-pili, roer 1 min. Voeg de witte wijn toe en meng de garde. Laat zachtjes inkoken gedurende 2 min., voeg dan de peterseliemix toe. Laat 5 min. op heel zacht vuur sudderen.
4
Doe de zeevruchten bij in de saus en breng op smaak met peper en zout. Laat 1 min. sudderen en neem van het vuur.
5
Voeg de uitgelekte linguine toe, meng en serveer meteen.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 367; energie (kCal): 88; vetten (g): 3,2; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 1; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 3,6; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 422,58
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 367; energie (kCal): 88; vetten (g): 3,2; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 1; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 3,6; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 422,58
Italiaans
Lactose vrij
Moederdag,Vis - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht